返回列表 回復 發帖
hello miss, 咁夜係到改卷呀~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-17 01:27 AM
見得閒咪改吓卷囉
叠咗幾十頁喇
你去完邊度嚟呀
恭喜 miss ,新言討室有成8百頁post 啦~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-17 01:30 AM
下頁就係 800 頁喇
而家無喇....不過有嘢頂住咗個褲頭呀 719519
主任 發表於 2009-8-7 01:03 AM
睇過咩嚟
約咗 fd 打波, 本來都打得好哋哋, 點知後尾嚟咗條女, 搞到人分心, 連輸幾局.....
本來執幾舊, 而家倒輸....真係抵死  719531
主任 發表於 2009-8-7 01:16 AM
英雄難過美人關吖嘛
我講笑嘅咋, 又玩得, 唔會咁易嬲架....
不過而家要瞓, 完波好攰.....

Good night everybody 719540
主任 發表於 2009-8-7 01:20 AM
~~~ ~~~
有MISS都唔夠....係女你都分心....
四眼走粒仔 發表於 2009-8-7 08:07 AM
任任好花架
ai,..... i dont understand why she like to go to your room,.....
?????
Masterking 發表於 2009-8-7 08:56 AM
因為佢怕悶囉
800 頁
i can imagine,....... you will be good
Masterking 發表於 2009-8-7 08:59 AM
.
wow,..... "kum" can you handle it?
Masterking 發表於 2009-8-7 09:00 AM
都有難度架
剪鬼左去咪得囉 淫淫......

我指褲頭上果啲線頭
小飛機 發表於 2009-8-7 10:53 AM
原創內容  
魅力 + 1
800 頁
Fian. 發表於 2009-8-17 01:38 AM
congratulation! :crap: :crap: 洗唔洗切蛋糕~~:cheer: :cheer:
"淫淫地位誰可比",  好似係人都知喎
小飛機 發表於 2009-8-7 10:56 AM
完全贊同
魅力 + 1000
http://www.kittylab.com/ch1/chi_KittyLab.html
Miss 又有hello kitty展,不過主題唔同
gonkong 發表於 2009-8-7 11:26 PM
下個禮拜去睇
congratulation! 洗唔洗切蛋糕~~..
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-17 01:43 AM
有 cake 食又唔錯呀
好耐冇食 cake 喇