返回列表 回復 發帖
到時妳自然會儲到啦, 我嘅法國plan幾豪華下, 好似大約需要3000USD, 唔包機票
blacker14tt 發表於 2012-8-1 09:20 AM
推遲D啦, 明年我實冇咁多錢
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
妳lum掂邊個老細??
blacker14tt 發表於 2012-8-1 09:21 AM
唔記得咗, 好似係遇上新年, 我口甜, 人人都派大利是過我
胃作反中試刺激胃嘅野
blacker14tt 發表於 2012-8-1 09:22 AM
今日要返工, 最緊要......快
我諗起一句話........見財化水.....

不過...120000都好, 要吹120000帖先有架
viento 發表於 2012-8-1 09:24 AM
正確態度
當然係試酒啦
viento 發表於 2012-8-1 09:27 AM
推遲D啦, 明年我實冇咁多錢
viento 發表於 2012-8-1 09:27 AM
唔一定要明年, 明年我都儲唔到, 法國行我預左要揸車, 所以我要先考日本牌, 順便練下車先會出發
不過妳唔會係唔熟悉嘅環境揸車, 如果同妳去, 可能就唔玩自駕遊, 可以預算會有變動
唔記得咗, 好似係遇上新年, 我口甜, 人人都派大利是過我
viento 發表於 2012-8-1 09:29 AM
會唔會自帖過, 大家都狂派錢比靚女??
今日要返工, 最緊要......快
viento 發表於 2012-8-1 09:30 AM
喔, 妳星期二都要返工, 我會繼續留意妳架啦
黑仔  
正確態度
blacker14tt 發表於 2012-8-1 09:33 AM
當然, 依D叫........有大食大, 有細食細
唔一定要明年, 明年我都儲唔到, 法國行我預左要揸車, 所以我要先考日本牌, 順便練下車先會出發
不過妳唔會係唔熟悉嘅環境揸車, 如果同妳去, 可能就唔玩自駕遊, 可以預算會有變動 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-1 09:36 AM
咁等你考完車牌再計數
正確態度
blacker14tt 發表於 2012-8-1 09:33 AM
消極態度。。。。
會唔會自帖過, 大家都狂派錢比靚女??
blacker14tt 發表於 2012-8-1 09:36 AM
我從來唔自帖....
喔, 妳星期二都要返工, 我會繼續留意妳架啦
blacker14tt 發表於 2012-8-1 09:37 AM
我冇講過咩
黑仔  
ob51330 發表於 2012-8-1 09:41 AM
仲有几樓, 唔好喊啦