返回列表 回復 發帖
C 兄 , 財大 ,無言兄 早晨
; f) ?2 b# e' G, I. g2 L8 PGrace 姐 晚上好
又黃紅對峙啊
條骨都無佐lu
C兄,財大,言兄下午好。
3 n6 X  }8 X% ^! Y6 ros.tvboxnow.comGrace晚上好。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
停佐電都要做野?
& s. U: r; D1 R* S1 w公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-8-30 04:54 PM
公仔箱論壇: j+ g( D; H  ?& X  g
因為接咗定單一定要完成,第二日要中午之前要將貨送到。tvb now,tvbnow,bttvb8 a8 d. F1 S1 e: d- o; b
停電期間會做D准备工作、蛇下王,公司冇WIFI上唔到來吹水
C兄,財大,言16爺,Grace姐 大家好
C兄,財大,言16爺,Grace姐AV1巧
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11928590_1592552117513153_202049151565317132_n.png?oh=4967de3f910fa883923600977ae47a57&oe=56600F77&__gda__=1451296254_349b1ffb630a1db976 ...
2 z& e1 o9 ~! p& {% E7 f8 Q6 Aos.tvboxnow.comSweetLemon 發表於 2015-8-31 10:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 E/ e; F7 a2 w
5 C5 f+ w1 X+ f" a
天大的笑话
又黃紅對峙啊
8 C* b2 a% m2 X+ y% g# k% S- a" o$ ~公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-8-31 11:08 AM
( U/ N0 W# b; b$ T" f& W5 M; {, _2 f" [6 P8 C* {# ^* H  B( B
某對峙,一班傻佬系度表演
C兄,財大,言16爺,Grace姐 大家好7 J" E/ Y% U; a3 `, Z! d
mnb1123 發表於 2015-8-31 01:41 PM
bb 巧
: t( T$ j( G1 W: V! P) ^tvb now,tvbnow,bttvb因為接咗定單一定要完成,第二日要中午之前要將貨送到。
; z* N  I- E; s7 X/ d- f停電期間會做D准备工作、蛇下王,公司冇WIFI上唔到來吹水http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/ ...
+ l6 i1 ~6 i8 O1 s* c) b  u! {公仔箱論壇mnb1123 發表於 2015-8-31 01:40 PM
1 H0 J  e( O) _7 ztvb now,tvbnow,bttvb如果呢個情況,我就會趴在台面訓大覺,我地無佐電又真系咩都做吾到
條骨都無佐lu
. f; Y( }1 |2 `( L
# U- o, z8 e/ l% e某對峙,一班傻佬系度表演
) \1 z7 `, L$ {3 a. G1 nos.tvboxnow.comyxx01 發表於 2015-8-31 02:41 PM
+ f1 d. h# E* O5 z2 J! m呢家表演緊啊?
條骨都無佐lu
bb 巧
0 L& D; p" i7 ~- l) ktvb now,tvbnow,bttvbyxx01 發表於 2015-8-31 02:41 PM
羊叔叔巧,您毛事就放心啦,去揾周小妹交交啦
BB放假都甘早訓?
條骨都無佐lu
2 S, e: d" c9 Z$ ?% V  R3 b
如果呢個情況,我就會趴在台面訓大覺,我地無佐電又真系咩都做吾到0 S+ m7 G: |! _( E+ _9 b
lhy92725 發表於 2015-8-31 02:50 PM
* b7 l& j$ e% u
你地可以,我地就要揾D嘢做下,隔離左右D公司就叫人返屋企,因為美帝係段鐘計。猫姐去瞓啦
BB放假都甘早訓?
3 r/ I- a  D; k' e2 y/ h8 ^. |& U公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-8-31 02:55 PM
係啊,慣咗,時间一到就眼瞓