返回列表 回復 發帖
C兄,財大,言兄下午好。
) z% Y/ B( e; D! t* l5 h: A# ?. MGrace晚上好。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
自助餐隨時可以吃7 V: b" k. _9 X! k) l( p5 X
Pedestrian_A 發表於 2015-8-26 10:05 AM
即係食自己
吾食自己仲可以食邊個
條骨都無佐lu
C 兄、財大、言爺、grace 姐 大家好
Grace姐深夜出沒
. M/ T! F  D, ~) E0 A6 [tvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-8-26 08:27 AM
% ~4 z0 W% V2 G& M7 W; V1 H7 a& {5 xtvb now,tvbnow,bttvb你地深夜我係朝早!!!
系哦,果陣系我嘅深夜哦
條骨都無佐lu
C 兄、財大、言爺、grace 姐 大家早午晚都好。
開來兄都好心水清
! \2 D& ~; j& c8 Ytvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-8-25 09:47 PM
貓姐姐傍晚好,進來就是我的最後回覆,不難看到這裡的進度,今天又像早前一樣了!
grace和我回房她回自己的房,我回我自己的房TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* i, Z  a' v! k# J$ g7 Q9 H
Pedestrian_A 發表於 2015-8-26 04:46 AM
說說笑而已,路兄不要見怪啊!
C兄,財大,言爺,Grace姐,各位大家好!
系哦,果陣系我嘅深夜哦% r  ~# f8 ?" {) I$ P
lhy92725 發表於 2015-8-26 02:29 PM
/ n; ~6 x$ L/ R; R1 t* r* T
貓貓唔好咁夜瞓啦!
言少,財大,C 兄,Grace 早午晚好。
tvb now,tvbnow,bttvb7 t; P. p1 @7 T  C% }  z6 |
貓貓唔好咁夜瞓啦!tvb now,tvbnow,bttvb6 M' A$ }' X) w" A% }
free2penny 發表於 2015-8-26 06:27 PM
12點到啦,吾會太夜
條骨都無佐lu
10點到,大家好好好
局部區域潛水中...
好似好慢吓咁喎
局部區域潛水中...