返回列表 回復 發帖
預祝大廚萬聖節遊戲再創新紀錄!!人人拍爛手掌!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-25 01:43 PM
萬聖節應該不多人~去年都試過了9份
萬聖節應該不多人~去年都試過了9份
BeiDouChef 發表於 2014-10-25 01:44 PM
咁又未必!!舊年還舊年!! 今年可能好多人呢!! 比心機!! 加油呀!!
咁又未必!!舊年還舊年!! 今年可能好多人呢!! 比心機!! 加油呀!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-25 01:49 PM
今年得要看其它區的版友會不會留意...
如果但單水區應該不會超過十人
萬聖節游戲活動佈告欄已經準備好
游戲糖果未準備好
今年得要看其它區的版友會不會留意...
如果但單水區應該不會超過十人
BeiDouChef 發表於 2014-10-25 02:03 PM
就算得十個人都 OK 喔!!!!
如果你老表有開萬聖節焦點 我會做到宣傳下
可以吸引其它區版友前來玩 但應該沒人開
論壇高版有活躍的 1 2 3 4 5 都已經可以計算清楚
至于那個管理人應該沒時間開
如果你老表有開萬聖節焦點 我會做到宣傳下
可以吸引其它區版友前來玩 但應該沒人開
論壇高版有活躍的 1 2 3 4 5 都已經可以計算清楚
至于那個管理人應該沒時間開 ...
BeiDouChef 發表於 2014-10-25 02:18 PM
可能萬聖節唔係好中國傳統既節日,所以 老表 未必會開焦點專題版 都唔定,不過如果開,咁就大家都高興啦!!!!
萬聖節游戲活動佈告欄已經準備好
游戲糖果未準備好
BeiDouChef 發表於 2014-10-25 02:10 PM
熱切期待活動公布!!!!
只有靠簽名做宣傳...
只有靠簽名做宣傳...
BeiDouChef 發表於 2014-10-25 02:30 PM
話時話!簽名做宣傳係個好方法!! 設計個夠吸引既簽名效果會更好!!!
大廚早晨
Have courage and be Kind
我預言,鄭恩地會在20141026[218期]《Running Man》最終勝出。
Have courage and be Kind
大廚早晨
oopa 發表於 2014-10-25 02:39 PM
我已經吃完午餐了 你才訓醒 ?
話時話!簽名做宣傳係個好方法!! 設計個夠吸引既簽名效果會更好!!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-25 02:35 PM
我只會移花接木 設計就馬馬虎虎
可以用 TVB 幣 做 快快樂樂 TVB 億萬富豪!!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-25 06:24 AM
太多TVB幣億萬富豪, 不夠特別