返回列表 回復 發帖
一早就刺激果胃
blacker14tt 發表於 2012-8-1 08:43 AM
要食飽, 然后食藥...仲要快, 開雪櫃, 見乜食乜...
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
來一杯.....是日酒保推薦.....
viento 發表於 2012-8-1 08:26 AM
要邊杯, 自己攞啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~ 海妹妹 ~ morning ~ 1774781
fls125 發表於 2012-8-1 08:38 AM
fls美女 morning, why start singing from early morning ar??
靚车早晨    新人黎啦  
ob51330 發表於 2012-8-1 08:41 AM
中左兩次, 已經唔係新人啦
你攞咗我條命算啦, 你仲我識變錢咩
viento 發表於 2012-8-1 08:42 AM
明年以後呀, 妳可以慢慢儲錢
or 去法國?? 妳邊度近D?? 我搵緊人陪我去法國
要邊杯, 自己攞啦

blacker14tt 發表於 2012-8-1 08:51 AM
睇咗兩篇文, 有一杯叫......sex on the beach....想試下
妳話我係新人叫人教下我嘅  
明年以後呀, 妳可以慢慢儲錢
or 去法國?? 妳邊度近D?? 我搵緊人陪我去法國
blacker14tt 發表於 2012-8-1 08:53 AM
收入唔夠, 點儲呀, 你以為我係你啫, 老闆娘
邊度都唔近, 我去欧州同亞州一樣..因為我住美州
妳話我係新人叫人教下我嘅  
ob51330 發表於 2012-8-1 08:54 AM
新人你好, 我都係新人, 請多多指教~!
美洲好吾好住呀
老闆娘尋晚唔夠瞓, 咁早就咁燥
viento 發表於 2012-8-1 08:44 AM
唔爽有人一註冊冇耐就周圍話要錢, 呢度邊個一註冊就有N億?
要錢就要自己去搵, 比起以前, 而家論壇多左好多活動, D錢容易搵好多
係唔明白點解D人經常諗住走捷徑

不過我唔夠訓, 有D躁係事實
要食飽, 然后食藥...仲要快, 開雪櫃, 見乜食乜...
viento 發表於 2012-8-1 08:46 AM
妳又要食乜藥??
High living standard
唔爽有人一註冊冇耐就周圍話要錢, 呢度邊個一註冊就有N億?
要錢就要自己去搵, 比起以前, 而家論壇多左好多活動, D錢容易搵好多
係唔明白點解D人經常諗住走捷徑

不過我唔夠訓, 有D躁係事實 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-1 08:56 AM
飲半下火酒啦~!
不過我以前一入嚟冇耐好有錢..
go go go bingo