返回列表 回復 發帖
11746# MoOsKa

Yep, everyone is sleeping ZZZZ
qwertt12 發表於 2012-8-1 01:35 AM
仲有你
过左没?
大家早阿!
what are you eating for breakfast???
blueocean 發表於 2012-8-1 12:54 AM
越式酸湯~~!!
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
我依後會多d黎吹水同大家混熟。
MoOsKa 發表於 2012-8-1 01:20 AM
態度正確~!
大家早晨, 酒館開門啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
來一杯.....是日酒保推薦.....
你都已經去唔小啦, 做人唔好太貪心啦
viento 發表於 2012-8-1 12:42 AM
所以我約妳明年以後去
去完HK去澳門, 然後有時間可以踩埋去台灣
~ 海妹妹 ~ morning ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
靚车早晨    新人黎啦  
我想要多D $$阿
qwertt12 發表於 2012-8-1 12:47 AM
你嘅身家已經唔少, 你仲想點??
要搵錢都要靠自己嘅努力, 吹水區已經有好多遊戲可以玩
其他版塊都有大大小小嘅遊戲, 你都可以參加
除左賭博之餘, 其他遊戲都係無本生利嘅, 你絕對冇損失
去積分獵人區仲多錢搵, 問題係要你自己努力
我嘅酒館唔會無端白事派錢比人, 唔好係度話要錢
所以我約妳明年以後去
去完HK去澳門, 然後有時間可以踩埋去台灣
blacker14tt 發表於 2012-8-1 08:38 AM
你攞咗我條命算啦, 你仲我識變錢咩
大家早阿!
liu626395 發表於 2012-8-1 05:50 AM
liu每天都很早
越式酸湯~~!!
viento 發表於 2012-8-1 06:59 AM
一早就刺激果胃
你嘅身家已經唔少, 你仲想點??
要搵錢都要靠自己嘅努力, 吹水區已經有好多遊戲可以玩
其他版塊都有大大小小嘅遊戲, 你都可以參加
除左賭博之餘, 其他遊戲都係無本生利嘅, 你絕對冇損失
去積分獵人區仲多錢搵, 問題 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-1 08:42 AM
老闆娘尋晚唔夠瞓, 咁早就咁燥