返回列表 回復 發帖
liu又選了7號A:

卡片內容:

#11332, BeiDouChef
#11333 + 3 = #11336, 由於又是BeiDouChef, 再推下一樓, #11337, viento

時間支出樓層
操作 ...
blacker14tt 發表於 2012-7-31 06:21 PM
原來係依樓, 多謝liu, 多謝Bei, 多謝老闆娘...
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
風風

今年窮死, 冇得去
blacker14tt 發表於 2012-7-31 06:22 PM
你都已經去唔小啦, 做人唔好太貪心啦
風風
blueocean 發表於 2012-8-1 12:40 AM
blueblue~~!!咁早見到~~!
我想要多D $$阿
๑۩۞۩๑  ๑۩۞۩๑
Enjoy The Music!
๑۩۞۩๑ (。◕‿◕。) ๑۩۞۩๑
blueblue~~!!咁早見到~~!
viento 發表於 2012-8-1 12:43 AM
having lunch ar....can snake

我想要多D $$阿
qwertt12 發表於 2012-8-1 12:47 AM
早安, 你仲未瞓???
$$唔係一日練成的
大家好有錢因為已經玩咗好多日子啦
你慢慢來一定有..
節日會有好多人派利是, 你同大家混熟D就有人俾好多利是你架啦
having lunch ar....can snake
blueocean 發表於 2012-8-1 12:48 AM
i am having breakfast
i am having breakfast
viento 發表於 2012-8-1 12:53 AM
what are you eating for breakfast???

好酒
11739# viento

Thanks, I'm stil awake in HK. It's 01:19am now
早安, 你仲未瞓???
$$唔係一日練成的
大家好有錢因為已經玩咗好多日子啦
你慢慢來一定有..
節日會有好多人派利是, 你同大家混熟D就有人俾好多利是你架啦 ...
viento 發表於 2012-8-1 12:52 AM
我依後會多d黎吹水同大家混熟。
11744# MoOsKa

Just for TVB $$
睇黎d人都訓曬
11746# MoOsKa

Yep, everyone is sleeping ZZZZ