返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇- ]! K5 W; @9 }3 |& L) |3 d/ t
問題就系甘,全部都突然話唔做住,你可以點$ e) h2 q" w( p1 V4 o/ W
lhy92725 發表於 2015-8-14 08:22 AM
! P$ i5 C' E! O8 j4 |
搵新工作
大家上午好啊
C 兄、財大、言爺及 Grace姐大家好啊
3 L, V% q& a, K# u* \2 G/ c3 P公仔箱論壇這也是經典。。公仔箱論壇: k0 n1 X, _3 j3 P" R9 ~
SweetLemon 發表於 2015-8-13 08:08 AM
# w, h( n. i! E5 r6 G* w
仲好着数添。
os.tvboxnow.com# h, F/ k4 V/ p
公司撲街多,就可以考慮轉工啦os.tvboxnow.com) G- a6 D6 b' J% U/ p
lhy92725 發表於 2015-8-13 02:08 PM
& D/ L  s- _/ Q; B9 U: d系呢间公司做咗十幾年而家轉工人工低,家陣人工高福利好、大老闆超好人,係D掃把、管理、擦鞋仔撲街,頂硬上
C 兄、財大、言16爺、Grace姐大家好
公仔箱論壇9 ~9 P; P7 q0 b5 c# [
系呢间公司做咗十幾年而家轉工人工低,家陣人工高福利好、大老闆超好人,係D掃把、管理、擦鞋仔撲街,頂硬上os.tvboxnow.com. n, M5 R4 x* i9 x3 h- E6 K
mnb1123 發表於 2015-8-14 01:34 PM
' J1 V! x. V- O/ x) x人工高福利好,甘D撲街就系點綴遮,小問題啦
條骨都無佐lu
我是說你沒用的老闆找不足夠的業務公仔箱論壇1 l- d; v% R! v; u
Pedestrian_A 發表於 2015-8-14 09:17 AM
% z! d/ M  m" K9 a9 P如果一起開工就相當足夠了,你估間間都是幾十人的大公司咩
4 s7 D0 |1 J/ ~" i4 A! Ios.tvboxnow.com我地呢D5個人嘅公司仔,足夠的了,但個天要你突然全部停曬吾做得住,無計嘅
條骨都無佐lu
& g9 @2 G. x' \% W) D6 p( ^搵新工作
% k  r5 Z+ |9 t, _公仔箱論壇yxx01 發表於 2015-8-14 09:17 AM
6 l  G) U. a# X/ n! j搵,吾系即刻可以傾成開工的,日日都使緊皮費架
條骨都無佐lu
( H! k0 e, _  d6 L0 @搵,吾系即刻可以傾成開工的,日日都使緊皮費架
. z0 ^) }: ^% M! o公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-8-14 01:54 PM
$ o) ~7 ?  G5 Q! aos.tvboxnow.com祈祷
0 D0 O% {9 `- Q& G4 E" itvb now,tvbnow,bttvb系呢间公司做咗十幾年而家轉工人工低,家陣人工高福利好、大老闆超好人,係D掃把、管理、擦鞋仔撲街,頂硬上
8 W& D2 i- ?5 Z8 @6 ftvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2015-8-14 01:34 PM
mc donald's or walmart?
3 I6 X& C( M3 ?/ D( {% r, k! z如果一起開工就相當足夠了,你估間間都是幾十人的大公司咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% N. {8 k0 ?9 a% o9 V. _; c& |
我地呢D5個人嘅公司仔,足夠的了,但個天要你突然全部停曬吾做得住,無計嘅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! a$ H: z. h* s( I( [, [% p6 W
lhy92725 發表於 2015-8-14 01:53 PM
還是那句話你的老闆沒用
C 兄、財大、言16爺、Grace姐大家下午好
探班
鼠爺甘耐無見,最近系邊度發財啊
條骨都無佐lu