返回列表 回復 發帖
hihi你好,點稱呼你啊??
真爱难求 發表於 2010-5-29 02:14 AM
hi,叫我vincent啦
hi,叫我vincent啦
lyf2170 發表於 2010-5-29 02:20 AM
vincent你系邊個國家人???
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
vincent你系邊個國家人???
真爱难求 發表於 2010-5-29 02:24 AM
中国,你呢
中国,你呢
lyf2170 發表於 2010-5-29 02:26 AM
中國邊度啊??
我系大馬咯!!
中國邊度啊??
我系大馬咯!!
真爱难求 發表於 2010-5-29 02:29 AM
广州,大马好玩啊,我一直都想揾个时间得闲过去玩
lyf2170 發表於 2010-5-29 02:30 AM
你慢慢睇。。。。
http://www.promotemalaysia.com.tw/info_1.aspx
你慢慢睇。。。。
http://www.promotemalaysia.com.tw/info_1.aspx
真爱难求 發表於 2010-5-29 02:35 AM
呵呵,唔該晒啊,介绍得好详细啵
早抖啦。。。vincent
早抖啦。。。vincent
真爱难求 發表於 2010-5-29 02:37 AM
呵呵,早抖啦,晚安~~~

早晨,呢個星期六系一個沉重嘅一日。。。。
契媽佢琴日走咗喇!!希望佢到另外一個世界得到安息。。。
真爱难求 發表於 2010-5-29 10:30 AM
节哀顺变,生老病死系每个人必经的,希望她老人家走得安乐,系另一世界安息就可以啦
生老病死,人生必经阶段
她只是去佐一个更开心更无忧的地方
我地一起祝福佢
條骨都無佐lu
终于挨到中午,出去吃饭啦~~~
唔好咁傷心啦!生死有命

你要去死唔通我唔比你去咩!
lyf2170 發表於 2010-5-29 02:30
广州,猫姐的同乡
大马很鬼热架