返回列表 回復 發帖
以為你去佐街
+ k1 R& e8 q. `! Blhy92725 發表於 2015-7-26 10:55 AM
6 `+ p6 j' x6 o& B4 B: w% j3 e
沒有,晏少少先出去
- I: a" R) t2 i  a0 k& D
西瓜好大,一日食唔完!!os.tvboxnow.com# v. n1 U# z' X/ k# e$ v) ]
gracechanstuart 發表於 2015-7-26 10:56 AM
你果邊都好熱啊?
條骨都無佐lu
用黎做沙律嗎
; K$ L" B2 s1 F4 i7 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-7-26 10:56 AM
6 I! N+ p1 s# \; Z; f/ ]0 [& E公仔箱論壇雞胸肉用嚟做沙律!!冇錯!!
tvb now,tvbnow,bttvb4 o3 ~8 @* l0 L" a$ e0 p
貓貓今日你唔去街呀!os.tvboxnow.com) R- m5 |; [! s& X2 @
free2penny 發表於 2015-7-26 10:57 AM
尋日出佐,今日唔去了
條骨都無佐lu
# A7 r" D. \" B! Jtvb now,tvbnow,bttvb雞胸肉用嚟做沙律!!冇錯!!
6 N/ N1 s3 W, r, Z) tgracechanstuart 發表於 2015-7-26 10:58 AM
$ U( m9 v9 Q6 K7 R, E公仔箱論壇想問下是否用生雞胸肉.....嗎!
( {2 ^  _' b+ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好開心,入到黎啦  
! O, t' }1 u% B6 dsatoshi23 發表於 2015-7-26 10:57 AM
/ p( N% u6 r/ g5 x5 T* e9 a見到你真係好開心呀!!
尋日出佐,今日唔去了TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! f  X7 M7 u  L  C1 Z. j% w. v
lhy92725 發表於 2015-7-26 10:58 AM
1 P" R8 W- X/ e9 a6 U0 B
6 e8 f9 F6 X' ?os.tvboxnow.com所以係處繼續起樓呢!
5 W! R. d  {' s4 h0 h公仔箱論壇沒有,晏少少先出去 公仔箱論壇5 k+ G8 ^2 v: i4 o8 S+ A5 m
satoshi23 發表於 2015-7-26 10:57 AM
9 T7 `9 n4 P( o
你要去邊呀! 水晶! 沒有你係處唔得呀!
你果邊都好熱啊?os.tvboxnow.com' f, L) ^, l3 f* T9 ?9 ~) q
lhy92725 發表於 2015-7-26 10:58 AM
2 R( Y% K% }  g9 J- m. yos.tvboxnow.com據說比往年熱,不過我唔係好覺,攝氏30度到啦,不過濕度得40%,所以OK!!
" V2 b9 b% x% g" ^  V- e$ O" wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。據說比往年熱,不過我唔係好覺,攝氏30度到啦,不過濕度得40%,所以OK!!
# G- X7 w3 @* z* p" l; dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gracechanstuart 發表於 2015-7-26 11:02 AM
& T$ p1 c8 e' ]. f4 _8 R4 l公仔箱論壇我呢處濕到好高呀! 75~95%
9 P+ H' q; E: u  ^) x3 U公仔箱論壇8 P- Y  H7 R; i$ \7 S
所以係處繼續起樓呢! ; k" V& h! F( y" w0 \( g1 i5 F! A
free2penny 發表於 2015-7-26 11:00 AM
不過我仲有幾集劇未睇
條骨都無佐lu
公仔箱論壇/ e9 p" C& {; s) a$ S; H5 [7 [
我呢處濕到好高呀! 75~95%
: s8 u1 D" H3 c. a公仔箱論壇free2penny 發表於 2015-7-26 11:04 AM
落佐甘多日雨濕度梗高啦
條骨都無佐lu
# N1 ?- A* Q- d- n- L. {
想問下是否用生雞胸肉.....嗎!os.tvboxnow.com! |, H* A; n5 P
free2penny 發表於 2015-7-26 11:00 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( C; x% B% [" p5 y  n
唔係!! 我蒸熟 D 雞胸肉嘎!! 我唔想入醫院呀!!
# ~4 `: K5 u$ h$ u& l1 N公仔箱論壇我呢處濕到好高呀! 75~95%
4 N. j. y2 W+ q8 m- ~tvb now,tvbnow,bttvbfree2penny 發表於 2015-7-26 11:04 AM
公仔箱論壇* e. a. m% j2 s3 U% z5 E& V
呢度內陸氣候,通常濕度唔高過 40%! 大部分時間都係 20-40%!
落佐甘多日雨濕度梗高啦& e) J4 R; u. `0 K0 G% w; d
lhy92725 發表於 2015-7-26 11:05 AM
0 m$ e  o5 u5 x- _/ E公仔箱論壇濕度高就感覺更加熱!!