返回列表 回復 發帖
5 [2 ?1 O2 n0 h/ N% i
tvb now,tvbnow,bttvb% u! }+ V! c; ?: `, D( s8 P
係呀,下次 grace 姐 set 個目標可能10 日要回188888個帖...公仔箱論壇% H; G$ y* ^8 V3 J5 p
kingsleyyu 發表於 2015-7-23 05:58 PM
9 E: e5 i0 K: U' w0 b3 t公仔箱論壇如果.....徒弟一定努力完成目標呀! grace姐師父
os.tvboxnow.com/ }8 n1 G% U, l4 @4 W* W- T" {
HTC 你覺得好用嗎!! 貓貓!
8 D$ d- v& F9 o7 N  J! Jos.tvboxnow.comfree2penny 發表於 2015-7-23 06:00 PM
! @) a! t1 A1 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f6 t) W3 [2 V! |% c- W

9 e* H1 ?# L5 l) y  o) `4 N7 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。HTC 我都覺得幾好...
tvb now,tvbnow,bttvb2 z9 ^" R: I8 t% l8 w" Q
原來係咁,唔該你啊 Free
4 U7 `* @, M( Q+ P* N公仔箱論壇satoshi23 發表於 2015-7-23 05:59 PM
5 \' B2 A* `# qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔使客氣, 我都想知道嗎!
; ?! n+ J7 Q) w6 ^
我識啦! 你得5頁! os.tvboxnow.com/ G6 U' ^/ U  S" `  ~% w4 y: ^  _2 w
free2penny 發表於 2015-7-23 05:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  Y' N: n1 O  ^: N" U7 C
我有 17 頁
' _; f, U3 E8 ]0 N3 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果.....徒弟一定努力完成目標呀! grace姐師父os.tvboxnow.com3 w( M( D7 D* e( V& A, e' c
free2penny 發表於 2015-7-23 06:01 PM
+ A0 S1 Z, b* K* V公仔箱論壇公仔箱論壇# o9 y" [7 W+ P5 M+ i7 N
咁...靠晒你啦。
公仔箱論壇% \( D4 N$ v5 |2 k3 ?8 e5 e  N

! n  i5 B8 Z- PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇- g4 Y" ^( Z2 N
HTC 我都覺得幾好...
- z* ^; K( O( N3 M& ttvb now,tvbnow,bttvbkingsleyyu 發表於 2015-7-23 06:01 PM
8 F; z6 O6 J5 D4 y+ d
我家人用了幾日就換左啦!
4 }1 J3 e! y3 z% Q# Z公仔箱論壇我有 17 頁 os.tvboxnow.com0 ~: A* Z5 D: d) g, O: \
satoshi23 發表於 2015-7-23 06:02 PM
. A* I7 u8 ?+ u- c& e/ v/ T& qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com/ r6 Z6 c# Y# }: o. {
遲D就快變做20頁...再30頁咁...
: @' b& s) J* ?* P4 a8 Y( R4 {

- n1 `* L6 E: ~% yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁...靠晒你啦。
' Y8 b3 H4 c# n" @2 Nkingsleyyu 發表於 2015-7-23 06:02 PM
* l. E& a7 f6 v8 \* |6 M" C
都要大家幫忙起樓先得啦! 又其是係你幫忙呀! 多謝晒! thank you!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. S/ X8 J! f  b- {' G1 O
我家人用了幾日就換左啦!
) U; Q! d/ i& p. B; J' U2 _6 s; ^free2penny 發表於 2015-7-23 06:02 PM
( ?6 \) h7 [+ m4 ~6 ^, ?* Y# B: {os.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ B2 C5 A4 s5 `
係最新部820S定826?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% [7 a* x+ ^$ c5 }
都要大家幫忙起樓先得啦! 又其是係你幫忙呀! 多謝晒! thank you!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ~) m& f9 I  N3 j
free2penny 發表於 2015-7-23 06:03 PM
  V" }: r2 W% S
: Z6 A9 q7 w4 [* M2 P

1 ]8 Z4 D+ d7 b/ p0 h- p# Z我都係今日放假先起度,聽日你就見唔到我啦...
tvb now,tvbnow,bttvb( S( }' {; v( C0 Y, q, u% U

3 x2 r/ e1 i$ h6 K  y0 k- b係最新部820S定826?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ e$ ~5 w" {6 P4 c
kingsleyyu 發表於 2015-7-23 06:03 PM
6 x! y$ j, Z  Y" JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。820S.......用唔慣呀!!
os.tvboxnow.com! f& u. o6 e% M6 N$ `
早餐午餐?0 q# O" j+ N( l/ {8 ~8 y( @3 ~" _
Grace 姐你果邊唔係零晨 2 點 33 分咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 D9 o; v) U, N/ A
satoshi23 發表於 2015-7-23 05:33 PM
4 o1 K2 S5 F- w準備嘛!! 有 D 野要預先調味,有D野要切定,有 D 野 如果要燜煮,就要三幾個鐘先入味嘎!!!
* C+ a# U9 R; K* A4 a
3 [  E% ^. j6 n# L公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 F8 a+ |! `. j. a7 n1 l
我都係今日放假先起度,聽日你就見唔到我啦...* M: u" o4 F; {8 F
kingsleyyu 發表於 2015-7-23 06:04 PM
5 n1 Q2 M' K; k% {1 R! T0 Z係呀! 咁你平時幾點係處呀!
tvb now,tvbnow,bttvb( w9 ^9 J2 Q. `( _2 y* M& ~
你點睇到我有244posts   煩請指教! 我可以睇到你嗎!
( M  e$ o1 a, Y$ u6 vfree2penny 發表於 2015-7-23 05:58 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% \! O5 _6 L9 g: ?

9 [$ E$ w$ v0 u% mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) x( N) M( x& h4 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你点解要偷龟鹅
如果係HTC 820S同826 ,因為晶片問題係有過熱問題...聽講仲要係幾熱添...