返回列表 回復 發帖
( a+ W  O8 t, Y: Q: c- D& Nos.tvboxnow.com, n" U) n& r. z7 _$ y+ `
tvb now,tvbnow,bttvb0 P7 j* [% T% L
唉...到 APPLE一出 IPAD MINI 就睇睇佢個規格啦,
' s4 Q" P. c- }, OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有冇搞錯,用返上一代 IPAD D 嘢...
' L0 b7 c: }2 h5 i6 M( w  MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。即係俾錢買佢用唔晒D貨...* ^- l1 k" M6 Y& r& ]2 r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ M+ d) V$ i+ M1 w4 e! I/ ^
結果咪冇買到,部 IPHONE 4S 繼續工作中...6 a6 U0 y( K$ ?3 X' w
tvb now,tvbnow,bttvb, H1 }, p8 {. N' G1 ]  e% {  [
如果唔係Smartone 加價,我諗我都唔會咁快轉台走啦 ...公仔箱論壇1 k& N) ?' r, a" e& t9 t2 a' z4 W
kingsleyyu 發表於 2015-7-23 04:49 PM
2 |9 {* w7 Q' d0 d7 o2 s6 [. J( ], ktvb now,tvbnow,bttvb規格啊。。。唔係好識睇啊。。。
( [8 @8 W* D+ Y9 d6 Rtvb now,tvbnow,bttvb如果佢寫埋出黎就咁對都 ok 既。。。為有對下有咩唔同tvb now,tvbnow,bttvb$ S& c3 u$ b3 a" s( U+ U
咁又係啊,你比錢又係買番 D 上一代既野,咁佢出左新咪等於冇出過??9 `$ n+ I1 K' Y# S8 _' R

! ]' L4 O# C7 c1 [, N- ]* E: tSmartone 加價加得好快啊。。。
我地呢度費用計算簡單好多!! 除非去到第二個州,網絡商冇服務網,如果唔係都係單一費制!
6 l5 B5 e; a$ W5 Z4 w! Ogracechanstuart 發表於 2015-7-23 04:50 PM
5 l8 ?: j& l+ g6 ~- }  J4 Nos.tvboxnow.com
  x& n+ _" b1 L/ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以話李嘉誠想搬公司都好難,邊有第二個地方搵錢咁容易...
電話都是用黎做返電話功能好os.tvboxnow.com! \$ a9 N6 q6 Q
至於睇片,就最好用PAD之類啦
# _, x  y5 S5 ]) j; T6 c+ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-7-23 04:51 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ A# c) t' [- _" b3 Q" @, X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) J# |4 O/ ^2 o6 |% O8 p8 V2 l
咪要帶兩部機囉...
& `1 J4 }& c! {3 N$ \9 c$ s5 N近來三叔真是跌曬wat,比其他牌子超越曬了
# a9 R7 O- {8 b* x+ U2 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-7-23 04:52 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; |7 T) m% a! I9 |/ u6 ?$ U1 X
os.tvboxnow.com  q+ H( _# v) \& y; \3 @5 |) o7 ^
咁我就唔係啦,我用三星第一部NOTE,唔夠三個月已經壞壞地,六個月連個WIFI都死埋...
8 A5 O# t! u" d: _, r0 k2 \& n0 S& j
所以話李嘉誠想搬公司都好難,邊有第二個地方搵錢咁容易...
. I( J( D* Z# p( f8 r1 R$ bkingsleyyu 發表於 2015-7-23 04:54 PM
- l- t& j. v8 x+ s" m3 T, hos.tvboxnow.com哈哈哈!! 李嘉誠天堂喺香港!!!
os.tvboxnow.com( ]0 j- M" n4 h
7 S8 ?  a, `# v- r
真係好睇你點用,如果好似我咁...
/ A3 W5 V) j" k8 Zos.tvboxnow.com剩係上網睇文字版新聞,CHECK EMAIL...咁又唔駛咁多數據嘅。
- l: n( I: z4 D2 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kingsleyyu 發表於 2015-7-23 04:53 PM
8 f0 M) F- F1 {% n- ~: yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係啊!
" n) [* H3 r& `9 z: u公仔箱論壇send whatsapp ,上網睇下網頁啦 , check mail 都係基本要做啦。。
  K0 S  ~  m7 c/ j" jos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com# ~! J& n) C/ F# \6 C- K& L8 R
唔同有 D 人上網睇片 玩 game
os.tvboxnow.com* |; I4 U. m$ o0 j6 A1 O& b  v8 d
規格啊。。。唔係好識睇啊。。。/ }4 Z- o; M$ X  d6 b  p' g8 n0 h
如果佢寫埋出黎就咁對都 ok 既。。。為有對下有咩唔同tvb now,tvbnow,bttvb' X; ~2 s2 {3 K7 K5 n9 I
咁又係啊,你比錢又係買番 D 上一代既野,咁佢出左新咪等於冇出過??# e3 _( z- ^& N! |: W6 \( `
tvb now,tvbnow,bttvb2 f. p6 j$ s4 n5 ~- ~
Smartone 加價加得好快啊。。。 ...
* p8 H' Z! V' D5 c4 T5 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。satoshi23 發表於 2015-7-23 04:54 PM
7 q: P' P0 T3 W7 R- sos.tvboxnow.com
. d" S8 w( z- r* _$ n5 _8 Z0 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢就係話加10蚊,咁我諗吓 (78+10)=88 同 148都唔係差好遠遮...
" y1 \$ [5 h3 _1 [
! z/ {1 Q/ z3 f) ^# |os.tvboxnow.com咪要帶兩部機囉...tvb now,tvbnow,bttvb  u% I% G7 v2 H5 _# f- d
kingsleyyu 發表於 2015-7-23 04:55 PM
# X5 F  m, r, e' C8 ^公仔箱論壇返屋企先睇片咪得囉!!!
9 B8 O0 I( i) q# |+ C就係啊!os.tvboxnow.com1 W+ Q* ~: _, P
send whatsapp ,上網睇下網頁啦 , check mail 都係基本要做啦。。os.tvboxnow.com( |. N1 {, G, N9 X4 t* K

; _! M  V; F+ s. U! q: r4 p% D2 x公仔箱論壇唔同有 D 人上網睇片 玩 gameTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 C5 K( w* ~' p% r# i8 J) _: d9 M; S
satoshi23 發表於 2015-7-23 04:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, q  S+ F. X- q; [; X3 X
公仔箱論壇# M+ l/ E$ c  h: v! Z& |
tvb now,tvbnow,bttvb) N3 \  a2 S, n2 U/ S3 i% y0 y
佢地要無限用量啦...
os.tvboxnow.com- G/ J$ k7 J8 @% z9 K  o9 U
返屋企先睇片咪得囉!!!os.tvboxnow.com. _4 Z* H( o; z8 L: n
gracechanstuart 發表於 2015-7-23 04:58 PM
+ g0 @( f' |! H( y7 o- ?os.tvboxnow.com9 F3 h- t) {5 G. ^, d  T9 z
咁都得,好睇個人習慣嘅。; k+ T2 }" o9 |6 D
好似早幾年,我唔係搭地鐵睇戲而係睇書,將一本書分好多好多次咁睇晒。
# Y" {+ ^( C. o, k4 m4 O/ h, ^2 d& S8 C6 t% B1 v7 d
所以要俾科技服務我地,唔係我地迎合科技。
0 ?6 D+ k. N* H& DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb# W  p1 d0 T3 B: S  k1 b1 N
佢就係話加10蚊,咁我諗吓 (78+10)=88 同 148都唔係差好遠遮...
2 W+ Q7 n+ L' c' u7 |tvb now,tvbnow,bttvbkingsleyyu 發表於 2015-7-23 04:58 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& u1 y: s" J$ P. \5 k% A
咁你結果轉左台?
; K4 H4 }% p1 v  Q7 d$ n就係啊!! g( y6 `: H) }, N/ T) K/ r
send whatsapp ,上網睇下網頁啦 , check mail 都係基本要做啦。。
8 R  k* b+ V! p8 T! f" `tvb now,tvbnow,bttvb! x" E" T" r" d$ Z/ Y6 _) ]
唔同有 D 人上網睇片 玩 gameTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 t$ W2 Q' ]" |" `5 a
satoshi23 發表於 2015-7-23 04:57 PM
os.tvboxnow.com& Q6 r/ J- R/ W: e: z- F* p& A

) q/ n$ q+ U! Q6 G' _- Y% E  b% F$ p但係掉反轉諗,可能佢地出機以為要大數據用量,咁用唔晒咪好浪費,...結果咪上網睇 YOUTUBE 同玩 ONLINE GAME...
我去準備下早餐同午餐要煮 既野先,你地繼續,我等陣再返嚟!!!os.tvboxnow.com5 p& G7 H) Z& V. G4 |0 _* K$ t2 v
幫手提貓貓去 J 神 度領獎呀!!!
# L4 Z; ]8 H3 j. d; K* E- C3 ]公仔箱論壇咁你結果轉左台?os.tvboxnow.com& `5 Q6 a/ K& z: j
satoshi23 發表於 2015-7-23 05:03 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( a$ c4 X" G! l" L% d+ f

* f, ]% _8 J5 T) [5 Z- ?係呀,而家中移動囉...
休息下先