返回列表 回復 發帖
! \9 f. ]- S( u+ y4 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大家分享下就好啦! os.tvboxnow.com  H6 g4 w8 d. y, ~, b' n% L
free2penny 發表於 2015-7-23 02:42 PM
: D) L' n5 @! f: G0 Q公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 d( u2 D6 n* E1 T
; E) R& _" M1 r* D4 ]
一起去啦
0 [% U4 D8 [! u* K, e. C/ ~+ S1 p- W1 C
哦,你都係買左唔係好耐TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ s: E& h0 u) A% Y( A# A
satoshi23 發表於 2015-7-23 04:17 PM
- [: H1 B: [+ o- q% [5 L; P. a+ E9 i

6 F0 O' M& _+ s& q0 w! w  v係呀,上咗CHINA MOBILE...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 J/ C) E' F& d" d. R' O  @8 W
之前我用限速,諗住平DD,點知加下10蚊,加下又10蚊...9 U2 G- V3 @! i# ?( L
咪轉台兼出個部新機囉...
os.tvboxnow.com; A" _6 a! K, @1 f5 w& o
) e. c1 n9 ]- I1 T! t& }
唔惊唔巧睇
8 e3 b# d3 K1 t5 T% JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yxx01 發表於 2015-7-23 04:17 PM
9 L* e: c& M) d( B' I4 _- I* s/ h$ ?! w$ R! L
但果時我都驚喎,可能真係細胆啦...
- R, ]4 }$ p& x3 Q6 los.tvboxnow.com+ ?* ^# U) J, o: M. m/ N' K$ Q
我覺得如果你部電話仲用得,即係唔迫切需要換的話就等吓先...
; y' J/ W* [6 Ttvb now,tvbnow,bttvb而家 ANDROID D 晶片好似行高通定乜 801 ,聽講會好熱,而且仲未有解決方法...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- P8 _- f6 t" X8 `
遲吓睇吓810會唔會好D。 ...
7 j1 a2 \3 D. K1 y# Okingsleyyu 發表於 2015-7-23 04:17 PM
. G. C6 |3 x8 V) ^6 K% hos.tvboxnow.com好啊!我唔會急,我會等下公仔箱論壇9 {7 ?* i0 j1 T! ]# p8 s) }

. {+ S3 _2 u; [+ H! B  n咩野晶片反而我唔識
3 P, i/ K$ J! Z. ~/ g4 k1 v& DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你話好熱。。。! @, `+ H( e9 _. T
係啊!我屋企人之前用緊部電話,其實只係用黎打電話同 Whatsapp , 好快 D 電就去到好少 同埋用耐少少姐又話熱! (果部係 mini )TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% e& I! B: Q7 H3 C( L* ]" W' c
所以都係要換機! 換左 A5  z# ^; x3 W+ L

; y: P" E3 X) ios.tvboxnow.com仲有一個係用緊 note 2
3 j7 q+ G. t; @$ x. OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢又係傾電話,耐唔耐就睇下新聞,用一日夜晚番到屋企就用到 15 % ,或者係冇電! 我都 O 左!!
6 D8 `: @( u2 f咁即係你仲未去J 神 度領獎啦!!!" e/ z4 [- m# d0 `1 Q/ S
gracechanstuart 發表於 2015-7-23 04:18 PM
' ?" E: I6 [* g1 E0 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com( y3 A* V! H& D) i( O! j( f  x
我報咗名攞獎啦,好彩 grace 姐提我遮...
os.tvboxnow.com3 H# v9 `6 q5 X0 s6 ^7 S- p. N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# b' B3 K. ?+ O. Y1 G

) o& B5 \) I- K. ]1 U公仔箱論壇你唔去啊
: b! k8 Z& y7 `$ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yxx01 發表於 2015-7-23 04:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 S5 K( y/ l* d6 c( c4 n) B
tvb now,tvbnow,bttvb: q6 w. ?$ E' s( h6 D; l3 @2 c
要入場費同車錢嘅...
原來小強都有Error!!!
# H1 i$ y0 D9 r0 ^0 Z- z. s. xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
公仔箱論壇! @6 E5 @0 r0 i
頭先我又見 512 error!!!公仔箱論壇0 t; V3 t4 v8 x4 W& O) W
gracechanstuart 發表於 2015-7-23 04:17 PM
' H" q) P  ~- t+ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我好似唔見有啊!
" }6 C+ ]' ~8 H% a9 A4 w+ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 |  Z; n# h4 c3 L4 s( etvb now,tvbnow,bttvb
% c4 B5 f, V: R% U有呀,之前10零分鐘死死地...
! X6 K5 Z) U, |# y7 _: Y) uos.tvboxnow.com好LAG........
6 H2 ], P/ m; R, a" ?os.tvboxnow.comkingsleyyu 發表於 2015-7-23 04:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, ?' e$ t$ B$ ?9 [) S
都係 lag 左幾分鐘度
tvb now,tvbnow,bttvb( j4 `; \; ~: K( M8 _
我好似唔見有啊!
; R% `% X; y& `' H8 Los.tvboxnow.comsatoshi23 發表於 2015-7-23 04:25 PM
1 A# K( D( D: Y( J  X7 a: R( aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係 524 ERROR 唔係 512!!!
tvb now,tvbnow,bttvb& o) |. C; y* v/ j8 c$ j
貓貓講我知公仔箱論壇% h( S' c* Z1 B
satoshi23 發表於 2015-7-23 04:11 PM
6 `. q8 d& F! ~1 E* u7 a( N
os.tvboxnow.com, v; z4 C- P- O* j' r' x% f
欢迎来玩啦
9 A" y  {# b# l, S* R$ k9 P" b公仔箱論壇5 吋 7 嘛
& }4 d1 N. t- @9 Z# FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。satoshi23 發表於 2015-7-23 04:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 s% f1 T! a7 `. x5 l- E

& K  V' _" b1 F  A/ D. b公仔箱論壇/ N/ R( q$ u& L% f$ J
巧少女仔用咁大噶啵
公仔箱論壇$ P& }1 ~+ T* b! r4 S
好啊!我唔會急,我會等下TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ p5 m- w3 S! V

; ]7 B8 ^" I% V3 b' etvb now,tvbnow,bttvb咩野晶片反而我唔識
3 @9 \9 ?% h0 ^公仔箱論壇你話好熱。。。公仔箱論壇3 y4 D; ~; q5 }* ?% n7 k
係啊!我屋企人之前用緊部電話,其實只係用黎打電話同 Whatsapp , 好快 D 電就去到好少 同埋用耐少少姐又話熱! (果部係 mini )tvb now,tvbnow,bttvb3 h' P' U2 l. @: p8 M$ @3 o
所以都係要換機!  ...公仔箱論壇9 o% b6 b; O! F* X  S6 @
satoshi23 發表於 2015-7-23 04:24 PM
7 v% K5 x6 S/ ^! d公仔箱論壇
; R9 B3 ^0 E  C8 A' P' K公仔箱論壇可能 NOTE2 本身個營幕大但係舊電量又唔大,所以用幾用就用晒。
2 Z) l- _' t, ?0 I, ~tvb now,tvbnow,bttvb唯有關咗D無關緊要嘅功能,可能定位,NFC,之前開過嘅程式等等,同埋平時唔好較咁光,太光個營幕又係好食電。
原來ERROR 都一度度唔同喔 我呢度 就 512,連星加坡CloudFare 就 524!!!
; N9 Q' ~9 q0 R. j公仔箱論壇
- W9 y# w4 w9 a( qtvb now,tvbnow,bttvb$ G$ m% b8 w, W& z
IPHONE 6 同 IPHONE 6 PLUS 都OK架,而家大營幕好多,不過如果剩係上網呀,玩APPLE STORE D GAME 咪好OK 囉。
) M6 w8 m' z+ I2 @1 y7 Los.tvboxnow.com如果你DOWNLOAD 咗D戲係 RMVB,MKV...就唔使起 IPHONE 上睇。公仔箱論壇0 ~% M$ g& f( F% h1 b

' N, R& `8 O* l5 h雖然佢好似有APP可以播,但煩都煩死, ...
! H" U3 A; j3 s. j+ ]# D, Pkingsleyyu 發表於 2015-7-23 04:11 PM
, i' p' e2 L0 q: K% }/ b/ `公仔箱論壇, D- |: x! P& Q& j% r
但系你用啊凤