返回列表 回復 發帖
  c7 Q6 q- z8 {os.tvboxnow.com公仔箱論壇: j- }) g% K( d( R9 ]
帶部相機或者電話,分享吓D得意嘢,好嗎?
2 |: j" P3 f( @) L  a7 m5 G公仔箱論壇kingsleyyu 發表於 2015-7-23 02:39 PM
4 O1 Z9 c3 D, b( `8 E& c- |公仔箱論壇大家分享下就好啦!
公仔箱論壇4 `+ i6 T/ Q! l# W2 d
問題係租左俾什麼人呀! 怕佢唔交租呀!公仔箱論壇1 N3 o- F# j6 d4 C
free2penny 發表於 2015-7-23 02:36 PM
% q2 o) E) P, w8 _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ D1 V# V0 N7 q
咁你怕遇到租霸都好正常,正常人係唔會鍾意租霸嘅。
7 X7 h6 k+ K7 {( m唯有租俾佢小心D,首先查清佢係咪有工作,工作穩唔穏定,係咪大公司度做咁...
" B5 s, X  x( {* j* s! O
9 z4 p8 p& s9 u0 q6 k4 @+ k7 ?最重要係第一部要儲首期先...
$ @/ V7 O+ C3 O, F) vos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb+ B8 r, I1 P" w8 K
咪又係要俾入場費...
$ |# Z! i: ^$ E4 q$ W% lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kingsleyyu 發表於 2015-7-23 02:32 PM
os.tvboxnow.com; q9 o3 k7 q: B/ y! N, o7 e- ^( Z( U
$35元....好貴嗎!
' W. d8 \+ o+ ~2 vos.tvboxnow.com
) g* M8 H3 g6 y6 x4 u公仔箱論壇8GB應該係以前買落啦,而家我放電話32GB起錶,可能64GB添...如果64GB平DD的話。
0 Q1 e. N4 \# J* F" H# H$ H5 i1 eos.tvboxnow.comkingsleyyu 發表於 2015-7-23 02:37 PM
8 A0 C5 C% P+ w- N3 ios.tvboxnow.com64G都仲系貴,32G現在是主流,遲多一年啦
條骨都無佐lu
我第一次睇貞子都驚tvb now,tvbnow,bttvb6 _6 k; u! v; A0 m
hongkong6366 發表於 2015-7-23 02:37 PM
7 z2 H- U; Q) V. y7 |
公仔箱論壇" i+ Q% @3 J' f! j- L; j7 S
最慘係我返到屋企,當晚夜晚晚,忽然電話響,嚇到我...
$ }. t' U) x/ ?4 ?1 e- ^+ h

8 K5 L" l* L, }8GB應該係以前買落啦,而家我放電話32GB起錶,可能64GB添...如果64GB平DD的話。
! B$ _: X$ Z& V9 K, c1 m4 Kos.tvboxnow.comkingsleyyu 發表於 2015-7-23 02:37 PM
' f; |9 a$ r& Ktvb now,tvbnow,bttvb睇下到時候有幾便宜先!  我都想要64GB呀!
* U3 q- Y% a+ S& E8 Ttvb now,tvbnow,bttvb我都仲用緊16GB 呀!
% Q, X5 n) C7 f* N$ t! ^公仔箱論壇free2penny 發表於 2015-7-23 02:41 PM
; V# _+ v3 T4 j8 }tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ B5 p7 [0 b2 e
可能你唔多DOWNLOAD 嘢落電話度睇...
tvb now,tvbnow,bttvb. u4 h9 d) g1 H3 J2 e# ^

) A& p& H$ D& Ntvb now,tvbnow,bttvb咁你怕遇到租霸都好正常,正常人係唔會鍾意租霸嘅。. n' w/ ?: R6 O
唯有租俾佢小心D,首先查清佢係咪有工作,工作穩唔穏定,係咪大公司度做咁...os.tvboxnow.com- j5 C& k' `# ]8 ?

8 F( N! L3 T4 a( \- V( ~! |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最重要係第一部要儲首期先... ...
9 n2 R3 ~/ t$ ?8 pos.tvboxnow.comkingsleyyu 發表於 2015-7-23 02:42 PM
2 r8 ^% s, q% M& b8 v! K, F: _! h" nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀! 首期最緊要呀! 一供就要20多年呀!
$ X  }8 J, T9 j; D) m( U( }大家分享下就好啦!
6 m8 \+ U8 a) r0 N4 stvb now,tvbnow,bttvbfree2penny 發表於 2015-7-23 02:42 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# U$ U% ?* M- o8 m" |
os.tvboxnow.com1 S" g- ^& D' t
公仔箱論壇$ R1 r+ f' Q) ]6 h! B' t
今年動漫我諗我唔會去啦,又冇嘢想買...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 @% [/ t- J, }, ]8 X5 J$ F/ ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 f  }) a, M$ g0 l  ]
可能你唔多DOWNLOAD 嘢落電話度睇...
$ m! M; M$ o% zkingsleyyu 發表於 2015-7-23 02:45 PM
& C& K2 O7 ~" z. [& H0 o2 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我多數電腦下載完放入電話睇呀!
1 f! m# O* R' P: u# |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& h& t/ Y/ f  O: _( f
咁...咩係台式機?
0 m' t7 |) j8 c( m公仔箱論壇kingsleyyu 發表於 2015-7-23 02:38 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( O* \" E6 U  |  g" `' v
就是普通有主機有屏幕的電腦咯
條骨都無佐lu
os.tvboxnow.com- i6 @/ i" y4 C) F! u8 S' @
$35元....好貴嗎! 6 t" _; G, S% n! s' m* N
free2penny 發表於 2015-7-23 02:43 PM
2 s+ q! v! U) i; q% YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com2 w4 @9 V& ], L) j
仲要加埋車費呀...最重要係我又冇嘢想買...得過行字...
os.tvboxnow.com3 `3 j- k$ x- d3 |, x  S

7 t6 ~) y9 r/ m( j! `& t5 l6 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# A0 ?" L4 Y7 V! J) _) M  A! l今年動漫我諗我唔會去啦,又冇嘢想買...
+ y& |7 ?! m# @5 _" i' eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kingsleyyu 發表於 2015-7-23 02:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- ]- ^; M' c! g5 Q6 {# Z
我都係睇下啦! 睇啱先買呀!唔一定買嘢呀!
6 S3 q3 N) I& k1 b7 \- N8 V公仔箱論壇我多數電腦下載完放入電話睇呀!
+ h( f: h% D, m) Z1 ]6 Xos.tvboxnow.comfree2penny 發表於 2015-7-23 02:46 PM
) Q5 a% F- f( a" I公仔箱論壇電話屏甘細,如果是PAD還好D
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb3 q  i4 N6 A: u5 {1 f9 d- A  r) K4 f
64G都仲系貴,32G現在是主流,遲多一年啦公仔箱論壇- r/ c4 A$ K6 y" ]0 m3 L
lhy92725 發表於 2015-7-23 02:43 PM
4 X" r1 H! b# R2 {& x# Dtvb now,tvbnow,bttvb4 w; |  E7 }0 Y& [* Y6 @
我估半年得啦,而家唔係鬥容量,反而開始鬥速度...