返回列表 回復 發帖
# B; o8 b: P+ @8 W/ v  v% Z# ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你買左未呀!公仔箱論壇7 p! r9 V1 Z  @' d
free2penny 發表於 2015-7-23 02:22 PM
" e/ n8 Q( n' L, |; m4 |* Z7 A$ k" q3 O; h  n
遲少少上網買...
你有冇去?tvb now,tvbnow,bttvb6 g5 S! ^  m  N' v, {1 c% z
hongkong6366 發表於 2015-7-23 02:25 PM
* n- Y& O+ n1 O9 q5 Rtvb now,tvbnow,bttvb明天就係, 你會去嗎!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( l8 H7 ^7 n* Y; h0 F9 A

7 h* a. l, G; j6 M1 i7 }公仔箱論壇你有某做水魚 1 c  X. r7 `: ]2 X. u% L) O: I
yxx01 發表於 2015-7-23 02:23 PM
os.tvboxnow.com. C6 K9 D9 I7 l2 Z+ @
  t! Y4 y1 E" g9 Y9 e- |
我以前細細個都曾經做過水魚,唔係點會長大。
( H! H, @; H: c  H: zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 g: |7 X- _& k% }. I
某得睇你湿身,当然可惜
: ?& V  U/ Y% T( L% r9 los.tvboxnow.comyxx01 發表於 2015-7-23 02:30 PM
# @1 L( ~5 n1 L% P+ \
你享咁遠都睇唔到。。。
' I0 E9 [$ F# d' R* z- u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) U, ^) W8 Y/ ~  z$ p0 O, t0 v+ Z
咩係哦台式機?2 M8 J2 I9 p& R/ u
kingsleyyu 發表於 2015-7-23 02:33 PM
公仔箱論壇! ~4 m9 r# l* {8 W
我打多佐個哦字
條骨都無佐lu
4 A! Z* H$ U/ F; qos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb/ R/ B, J) H6 ^5 C
你睇咩戏咁惊啊
8 ^% G7 f! f+ g+ f% vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yxx01 發表於 2015-7-23 02:27 PM
os.tvboxnow.com. Y* I+ s! Q8 m# u8 t

8 B2 F: `# D; \; R5 V8 Y$ S: ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。貞子...
/ w$ t9 Z& ?! u: n1 S. p& V5 ?
明天就係, 你會去嗎!
) |1 Q  d3 B% P0 I$ jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。free2penny 發表於 2015-7-23 02:34 PM
可能星期六 會去
9 j3 Z, N4 m* H5 F2 t. S0 e; e6 O' I5 G/ l: }- n
可以租出去遮...& O4 K! b% D8 t, k, G
kingsleyyu 發表於 2015-7-23 02:24 PM
; j7 X/ `* G5 j* }7 o4 U% Z公仔箱論壇問題係租左俾什麼人呀! 怕佢唔交租呀!
可能星期六 會去
- K) ]: o5 K+ W( f2 F  w* oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hongkong6366 發表於 2015-7-23 02:36 PM
: _6 d+ e# t: M* u
我會睇下有沒有有雨先啦!
# p& O+ E- p0 m
8 J7 |" P: L7 ^0 e貞子...os.tvboxnow.com9 t1 f/ A4 W7 I3 W/ }7 A* _  I# i; }
kingsleyyu 發表於 2015-7-23 02:35 PM
我第一次睇貞子都驚
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ?' ?; l. t% ~! @2 l4 P
我都有張8G嘅,不過少用,其他基本起碼32G咯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ]; L  g4 C5 B- {: I$ n, h
lhy92725 發表於 2015-7-23 02:32 PM
os.tvboxnow.com6 h1 X- }& V- a/ K) h; l

$ }$ V  t" o8 t5 s. E! I8GB應該係以前買落啦,而家我放電話32GB起錶,可能64GB添...如果64GB平DD的話。
我第一次睇貞子都驚
2 O. j2 g4 X6 |os.tvboxnow.comhongkong6366 發表於 2015-7-23 02:37 PM
os.tvboxnow.com, Z7 y) j% k% Z/ H% N4 f2 o$ W' V
我都係呀! 但係又好睇呀!
4 l5 a9 r) Q2 D( T2 r我打多佐個哦字公仔箱論壇- ?& q) o8 E8 T9 b: x; T
lhy92725 發表於 2015-7-23 02:35 PM
os.tvboxnow.com0 S$ A) \* g# L5 F% x
os.tvboxnow.com# u0 [! y' L5 e* z/ c9 e
咁...咩係台式機?
可能星期六 會去
0 j  }1 c4 E3 c% s7 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hongkong6366 發表於 2015-7-23 02:36 PM
1 ?% C0 r) y$ ]7 h# U$ L4 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& b& P  N0 ~/ _3 ?公仔箱論壇帶部相機或者電話,分享吓D得意嘢,好嗎?
, u1 k' h/ |7 B/ d; u  t公仔箱論壇os.tvboxnow.com+ T' H& E9 l/ s- b- F0 w0 j
公仔箱論壇/ r" `+ Q3 `: x+ V) H
電腦節減價都係舊貨,仲要幾年前嘅。公仔箱論壇  s& I8 F* H7 i3 q) T9 A- M
好似上年賣唔知8GB定幾多GB SD 卡,而家咁細容量都冇人用啦。8 y( x7 x7 g& N9 R
kingsleyyu 發表於 2015-7-23 02:28 PM
0 L# {- J7 Z0 {% UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都仲用緊16GB 呀!