返回列表 回復 發帖
各位你好...

今天會設一個暗樓,該暗樓可得1億元
該暗樓如有踩到,活動就會結束。本人便會公布暗樓數及派金
注意:
該活動請勿違反水區版規及灌水,
另外守則:回帖時間不能少於10分鐘
如違規者會取消是次活動資格及另作處分...
J神 早晨
型 英 帥 靚 正
J神的獎金大放送,希望我能中獎。
J神的獎金大放送,希望我能中獎。
chenwenwu 發表於 2014-12-8 09:33 AM
希望能中獎
型 英 帥 靚 正
派金活動名單記錄
gracechanstuart3 秒前TVB 60000000 元積分轉出金石良27 秒前TVB 60000000 元積分轉出nikon-d70001 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出巧開來1 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出chenwenwu1 分鐘前TVB 6 ...
timmaxsing 發表於 7/12/2014 08:04 AM
多謝J神
認真睇真啲真係又真係
多謝J神
lckiong 發表於 2014-12-8 10:31 AM
小強 平身
型 英 帥 靚 正
希望能中獎
chan200308 發表於 8/12/2014 10:11 AM
注意:

你絕對會違反規條
認真睇真啲真係又真係
注意:

你絕對會違反規條 ...
lckiong 發表於 2014-12-8 10:33 AM
2人輪流回帖不算違反規條
型 英 帥 靚 正
好在回帖多過10分鐘遮.
好在回帖多過10分鐘遮.
pknoface 發表於 2014-12-8 10:50 AM
多人一齊吹水都要相隔10分鐘, 就冇可能啦!
型 英 帥 靚 正
我去交交豬啦. 如果我踩中暗樓, 唔該比個人叫醒我黎領奬.
我去交交豬啦. 如果我踩中暗樓, 唔該比個人叫醒我黎領奬.
pknoface 發表於 2014-12-8 11:02 AM
如果你踩中暗樓, 唔會叫醒你黎領奬.
型 英 帥 靚 正
多謝J神版昨日的奬金!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
過了超過10分鐘都無人回帖!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
過了超過10分鐘都無人回帖!
HENRY_168 發表於 2014-12-8 11:22 AM
唔得閒
型 英 帥 靚 正