返回列表 回復 發帖
4 W: o& Y$ W4 [5 u# T9 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係咁啊,到左老之後退休點呢??
& A3 t) V! j% U$ l* f$ ctvb now,tvbnow,bttvb等生果金。。。公仔箱論壇( T: b; I9 Z  k! |
satoshi23 發表於 2015-7-23 12:08 AM
os.tvboxnow.com. W4 f0 V' T9 n8 U1 T' l7 V) W
tvb now,tvbnow,bttvb& l- f8 r( }* Q4 c" \
所以政府咪成立強積金囉...
+ |: T3 ~2 b/ S( ~  b, k公仔箱論壇/ [: i! M' E* u2 I' q6 ~3 J
我就期望佢點對釣魚台同南沙群島...
. ]4 z2 I5 s' p6 B% z" N# w. `os.tvboxnow.comkingsleyyu 發表於 2015-7-22 11:59 PM
( U+ l0 `( U. d- a  x2 x4 d7 J, eos.tvboxnow.com咁就要有真 Guts 囉!!
同埋為咗自救,有能力嘅人咪自己買保險...
+ x5 A( x" `( g8 z) S; l& @2 E. f咁就要有真 Guts 囉!!公仔箱論壇# ^) l% |$ {$ V6 E
gracechanstuart 發表於 2015-7-23 12:10 AM
- q: ^% Y' m  c5 o8 L+ s( ytvb now,tvbnow,bttvb
; R0 o; Z) R. [' r  i- p& Z4 ]" r公仔箱論壇我估佢都係紙老虎居多...
- W6 ^3 C' Y  x# L  q2 O1 D( rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 C4 @  o" M, [1 a
我..係...夜鬼...
' p$ ~" f, e8 w5 G+ {公仔箱論壇kingsleyyu 發表於 2015-7-23 12:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 J# f9 `4 z3 v
夜鬼。。你慣左啦?唔好咁夜瞓啊。。。
" G( ^& |" j& o+ `: h! F你聽日幾點番工?知唔知醒?
公仔箱論壇3 j5 o$ d2 ~5 p2 a) T  o; \
見你呢兩日都好夜啊,os.tvboxnow.com, Y" v( x# `! e
咁你食完野先番屋企嗎?% o- v5 B3 S' J2 P3 ?7 U# Q
satoshi23 發表於 2015-7-23 12:00 AM
% y  h+ j4 a. H- r; G9 T7 q! ^
香港依嘎係唔係外便食平過自己開伙??!!
4 b" U# _8 L' P, e& G5 d: X/ t; }香港依嘎係唔係外便食平過自己開伙??!!
  v# o7 K2 L& W) a( d) dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gracechanstuart 發表於 2015-7-23 12:12 AM
os.tvboxnow.com) e% e$ a. p  u* k2 s; @. G4 G
os.tvboxnow.com% y$ K& ]; S" B$ T
梗係唔係啦,永遠都係自己煮平過街外食啦。
6 M- }0 j1 A, I6 R3 e
) B4 F6 R- `+ m/ K7 {
所以政府咪成立強積金囉...6 b/ J) Y/ J+ U! u7 G
kingsleyyu 發表於 2015-7-23 12:09 AM
( E. f( w  y: ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。強積金。。。好似都唔係好多啊。 (唔太清楚)
公仔箱論壇/ ^# q: e! C6 V) x5 g/ L% g! r
夜鬼。。你慣左啦?唔好咁夜瞓啊。。。
( X- ?) K& G: i+ y( q  w; ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你聽日幾點番工?知唔知醒?
! C: R  r6 Q3 O! K" tos.tvboxnow.comsatoshi23 發表於 2015-7-23 12:12 AM
: H0 f$ d% v% {, G! P$ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 {. g8 r# z% N# U) ~( q% xos.tvboxnow.com不過今日可能提早訓都未定...
9 n, Z; A% }$ G% Hos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ y# s- }$ F+ [( h+ g. o* r  d0 N
香港個問題係果份保險唔會保你一世,你60歲一退休就冇啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( r' y" ?! `8 l
kingsleyyu 發表於 2015-7-23 12:06 AM
5 C2 `% l( t, A: @公仔箱論壇加拿大 政府 醫療保一世!!
; X& T7 K, E8 t: Q3 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。強積金。。。好似都唔係好多啊。 (唔太清楚)
- W& U% p+ ~! C$ P: L/ Z: Utvb now,tvbnow,bttvbsatoshi23 發表於 2015-7-23 12:14 AM
% U$ s: \+ s# G' [, p
5 J& a* K- h3 j0 H: U, H. a: S0 Z6 ros.tvboxnow.com起碼有一部份人會強迫儲咗錢先啦。
; {, r- I  G/ N: a. g) N$ d公仔箱論壇
$ a! V; C# W0 q) @5 K( h6 e公仔箱論壇我..係...夜鬼...os.tvboxnow.com1 Y7 C4 D9 k& \. g
kingsleyyu 發表於 2015-7-23 12:06 AM
公仔箱論壇/ A( h5 U% @3 n
桿都好 D !!
$ t7 \- C% ^7 S8 D: Etvb now,tvbnow,bttvb強積金。。。好似都唔係好多啊。 (唔太清楚)
5 t9 I1 n* ]- s/ E9 Hsatoshi23 發表於 2015-7-23 12:14 AM
( @  [" Z. m  v; T7 j6 ~
5 Q+ ]* \; @# b4 _4 H6 H; htvb now,tvbnow,bttvb如果你供夠15%,包埋僱主同自己,到退休就應該剛剛夠...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 p$ G6 S+ u1 s- i6 j
加拿大 政府 醫療保一世!!
+ y! a2 R6 t1 m0 Hgracechanstuart 發表於 2015-7-23 12:14 AM
/ x# A3 K/ `1 u% |, ?- o9 q7 K: F. {7 W) s9 @
所以97年前咪有好多香港人想移民加拿大囉。
( B/ x9 \$ F6 B2 R1 y0 U) f香港依嘎係唔係外便食平過自己開伙??!!
) F. P4 D) F' K: }' |$ H1 b9 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gracechanstuart 發表於 2015-7-23 12:12 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" w" b  U" `; a* ~. b1 c' v) @" [
外賣?? 好貴啊。。 好似去大家樂,大快活,一個晚餐都大約 $4x - 5x