返回列表 回復 發帖
3 Z, e2 C$ ], N1 `* h8 M你一唔食新藥又冇乜效用
1 n0 t% z  m3 y7 ?& J+ l; d真係。。。公仔箱論壇, t: \$ C# _2 l$ O; V  C# r
satoshi23 發表於 2015-7-22 11:58 PM
+ H0 m* Z' a  x; t# S; G6 H
' Q7 n  ?' {7 W: k/ c; C因為要保住條命,而爭扎真係好慘...
' n1 f; Y+ w6 ~4 \7 [6 T
呢度通常 D 人唔會咁易轉工!轉工通常會有三個月冇保險!
- x; N" A: s: U% z3 X# Q! h0 fos.tvboxnow.comgracechanstuart 發表於 2015-7-22 11:58 PM
4 e) ^0 i# ?9 ~) L! \! T- S+ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% f: P1 R. a1 b" J& Q2 Y) J  aos.tvboxnow.com果然唔同香港。
4 {# W; g8 N# s5 g

" E) e; \" f' \2 H7 U: ?" mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但又唔順點解比人話呀...公仔箱論壇5 v* C% m* ^# y! b; C4 C
kingsleyyu 發表於 2015-7-22 11:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: c+ T8 S9 b2 ^9 G  R
所以話無知係冇藥醫嘎!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# n6 K6 [6 Q+ [% \. N3 f
見你呢兩日都好夜啊,
2 h7 y" c/ p5 c% k咁你食完野先番屋企嗎?os.tvboxnow.com6 Q8 ?9 h' Y* `
satoshi23 發表於 2015-7-23 12:00 AM
4 S# Z. T2 I) ^5 e$ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) l3 R* M( j; e係呀。
% s$ O7 U% w! Z' V3 @5 K所以話無知係冇藥醫嘎!!
5 y# K- ]! d" X' R- b" Qtvb now,tvbnow,bttvbgracechanstuart 發表於 2015-7-23 12:02 AM
1 S7 p) b1 t) x
) M% n) T. y5 e; i7 h! `* v+ Qtvb now,tvbnow,bttvb人蠢冇藥醫就聽過...
& @8 v) @4 @! w# e& Z' t, Y- bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢度通常 D 人唔會咁易轉工!轉工通常會有三個月冇保險!( p, L) H  E7 ?
gracechanstuart 發表於 2015-7-22 11:58 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Z; E' ]5 y$ r* D

3 \: D* v- c- ?7 R* B6 G; A8 l係啊,好似差唔多啊
7 s0 \& |  Z9 w7 j. G& `0 W- [os.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ N" L* A" P8 K
轉工冇保險嘛
6 b: i( G& Y7 ?0 T4 y

' g* W: L, W; ^3 F& g) vtvb now,tvbnow,bttvb係呀,我放工好夜呀...
+ C+ b4 M1 z5 x) qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kingsleyyu 發表於 2015-7-22 11:57 PM
: y& X3 s9 k$ Q+ {1 D. b! u7 Xtvb now,tvbnow,bttvb咁你使唔使早 D 去休息呀?? 要瞓千祈唔好意思出聲呀!!
3 ^# i( p. v4 q3 @/ r' X2 k
所以話無知係冇藥醫嘎!!' E" s. i& k/ X9 m! M. J6 h, {" X
gracechanstuart 發表於 2015-7-23 12:02 AM
os.tvboxnow.com/ q' k* l! @* w2 g
這個。。。 未聽過。。。
2 u0 R: [! F  r& I+ F7 k

( v' K# D' c6 {我咪話有少少誇張囉...
7 q( `6 h. p  u7 {3 m4 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kingsleyyu 發表於 2015-7-22 11:59 PM
5 w: v% V  M# L$ A% R7 ftvb now,tvbnow,bttvb誇張都好D!! 至驚你係實情!!
1 F( A) x' a9 K' {3 A
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ]  z7 ?- L) k4 ~
係啊,好似差唔多啊
  W4 K7 U" D4 Ptvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb+ y! V$ L  w8 {2 X9 R1 w. q$ p
轉工冇保險嘛
$ [" B% b! \& G0 S+ |5 m2 B$ P0 c- ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。satoshi23 發表於 2015-7-23 12:04 AM
1 E+ z; V7 d: n5 q( g

1 A% m9 r8 C/ i% R; @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。香港個問題係果份保險唔會保你一世,你60歲一退休就冇啦。
7 `+ F1 X) I6 o8 V" @咁你使唔使早 D 去休息呀?? 要瞓千祈唔好意思出聲呀!!tvb now,tvbnow,bttvb- Q+ z3 I: Y5 q2 a1 O1 }+ i
gracechanstuart 發表於 2015-7-23 12:04 AM
$ {; {: V% \& G- y% @, U

. `  s! {& ?. W% }* |  |# @tvb now,tvbnow,bttvb我..係...夜鬼...
, C  e  d8 Q/ M! Fos.tvboxnow.com誇張都好D!! 至驚你係實情!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 h8 \3 F1 o& n/ i1 S2 q$ I1 F
gracechanstuart 發表於 2015-7-23 12:05 AM
, p! H1 n6 d  ~3 P/ j9 c我都最驚係咁啊。。。
+ j% e; \0 m2 e; mos.tvboxnow.com
+ [/ n* |5 `' |4 E  T果然唔同香港。
9 P9 X9 f" i$ w% ?* b2 ]# `, J0 K( z8 ~* ntvb now,tvbnow,bttvbkingsleyyu 發表於 2015-7-23 12:02 AM
# T" q$ U+ o( [8 |- d* Y8 W; Q+ o公仔箱論壇度度都有好有唔好咁啦!!
os.tvboxnow.com- A& \" n  S4 w. C, n0 S5 b
誇張都好D!! 至驚你係實情!!
( a7 B, E8 ?0 x公仔箱論壇gracechanstuart 發表於 2015-7-23 12:05 AM
8 i: ]8 I" g9 |" L" s* [& p5 utvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  [8 p. W( O2 e+ p# Q" W$ ^
如果我係醫院做就或者會...
os.tvboxnow.com* L  h0 d" o2 G& g( [5 |7 ^$ G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' {& N% [: ~9 t! C- a" ^
香港個問題係果份保險唔會保你一世,你60歲一退休就冇啦。
0 C2 r2 G  l" h: X' B! [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kingsleyyu 發表於 2015-7-23 12:06 AM
8 S) q# J. o/ \5 f( O4 {- |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係咁啊,到左老之後退休點呢??
! p. h0 ~. A8 x5 U. A6 p) p' z3 t! @os.tvboxnow.com等生果金。。。