返回列表 回復 發帖
上次我睇 街坊廚神舌戰新台韓 裡面其中一個主持金鋼都講過魯肉飯同肉燥飯點分。
4 d! ], m! c+ T% a5 t8 n/ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇' \, H0 l; F7 d2 G
係呀,剛剛放工。
' X+ w' l1 }9 s公仔箱論壇kingsleyyu 發表於 2015-7-22 10:14 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# q7 e" T) q( p
咁夜先放工,辛苦你啦
, ~: _1 A- C8 G7 W2 }. D9 V  t) s$ Z4 f4 ^, L
公仔箱論壇5 n5 C$ d; g+ y% a# J

' b! u6 E1 B/ C+ m% E& gos.tvboxnow.com水晶、Penny晚上好
2 w5 {  i% i# @9 x% t  q+ S公仔箱論壇chenwenwu 發表於 2015-7-22 10:19 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, r7 e0 g- S" z7 y# x/ u
文武兄,你岩岩行開左?公仔箱論壇9 c; S' Y; ^! Z; v$ ^
唔見左你啊
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" n7 E9 N) }+ [/ T; M
咁夜先放工,辛苦你啦
0 q1 u9 S& G8 J2 T  dos.tvboxnow.comsatoshi23 發表於 2015-7-22 10:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ B% a/ S! w/ {& R

6 y* Q6 e6 k6 o公仔箱論壇份工係咁都冇辦法...
我好少食藥,都是一兩日的
- f' O2 }/ z' `8 Q' @3 htvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-7-22 09:46 PM
0 }+ y5 O# f1 ]+ D3 w! G我都唔鐘意食藥!!!
我返嚟啦!!!
& h+ H8 t! N) H: a4 z! |
我都唔鐘意食藥!!!
% ~+ \, \/ K$ T) M* Ygracechanstuart 發表於 2015-7-22 10:54 PM
4 t6 ]8 |- {5 [# P' n3 Q6 Y公仔箱論壇
: B1 D( c: c6 n: k但有時病咗唔到你唔食藥,可能仲要打支針,快D好。
6 h5 C4 e8 Q" S2 \os.tvboxnow.com
9 d0 w/ l5 G# U# aos.tvboxnow.com可能你食錯嘢咪飲熱水冇效囉...
+ o3 M7 P% o) v4 wkingsleyyu 發表於 2015-7-22 10:24 PM
; A! B. k9 D; }; I
唔係食錯野都可能冇效嘎!!!
4 V+ I6 P3 g2 z5 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb+ k- _! d2 o2 ^0 [  `% W
因為台灣對食有要求同講究,對嗎?9 ]! M' m& l) e4 y& ~
kingsleyyu 發表於 2015-7-22 10:30 PM
- e. R9 z4 M) O: ?9 c
香港對食都好講究喔!!!
上次我睇 街坊廚神舌戰新台韓 裡面其中一個主持金鋼都講過魯肉飯同肉燥飯點分。
) v* q! y5 z: h  t+ \公仔箱論壇kingsleyyu 發表於 2015-7-22 10:32 PM
3 ], D7 D0 s# k7 u& i乜有分別咪??!!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' K2 J8 c9 p; I4 O6 a6 w
唔係食錯野都可能冇效嘎!!!
) t  R2 |/ H, O6 R) QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gracechanstuart 發表於 2015-7-22 10:59 PM
- M; A- r2 @3 c$ w  T7 X' Gos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com" p: p- f, i$ u, f: u; D
我就腸胃差,飲熱水止肚痛一定唔得。
5 v7 N- M4 E6 T0 i+ K: j公仔箱論壇香港對食都好講究喔!!!# R8 G. i9 @2 R# S  Q* V! `
gracechanstuart 發表於 2015-7-22 11:00 PM
os.tvboxnow.com" w  G5 K# `. d5 V

7 Q6 W9 r  H  [睇吓咩地方啦,如果好似我去開D街邊舖頭,就求其好多啦。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ~. S  y! s' w# k, A/ ~

7 d+ O% s. {1 l+ c$ p但有時病咗唔到你唔食藥,可能仲要打支針,快D好。
  ^" H0 |  _& tkingsleyyu 發表於 2015-7-22 10:58 PM
- N" c- q5 i0 }6 T9 b$ q5 l
打針?? 仲得人驚,我最怕抽血打針!!!
. y" u2 x8 X. s) Y' L$ B/ ?乜有分別咪??!!!, i; D/ U2 w8 `: n3 W* o
gracechanstuart 發表於 2015-7-22 11:01 PM
1 d/ m- w/ j8 N( @/ j# K, j公仔箱論壇3 x2 m  {4 N6 @: {; r: Y
佢係講過,不過突然間問起我又唔係好肯定喎...
! e0 \/ n9 S1 I" b
+ N" R3 ?1 ^  w- y8 }. ]
我就腸胃差,飲熱水止肚痛一定唔得。
9 n. G: G% a$ d1 Z% b" u& K; Ekingsleyyu 發表於 2015-7-22 11:01 PM
5 N+ H7 j$ \2 ^1 l
咁我腸胃都OK,前排有D heart burn,依嘎都冇事囉!!!