返回列表 回復 發帖
反而按下手的穴位仲感覺好D公仔箱論壇+ \2 e. E* d8 I+ W& J( D2 I1 L
lhy92725 發表於 2015-7-22 09:51 PM
, d# {$ B" S( I% X/ Y# P係啊,你識得按 穴位 , 那你按下會舒服好多啊
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 U1 E* m5 p# P+ o
係啊,冇咩必要唔好食咁多藥啊,% }& ]. }8 j7 `# }$ k6 a0 L0 }
咁你要好好咁休息一下啦,貓貓!( x/ H4 A7 k* z5 v4 g. J3 Z
satoshi23 發表於 2015-7-22 09:52 PM
" F6 @3 T, E" y4 U" ^公仔箱論壇係呀! 如果嚴重要睇醫生啦! 貓貓!
! f7 I8 q# h& S' _5 Z9 l貓貓你識穴位呀!os.tvboxnow.com$ m: a7 m+ i. E+ H) y) e) @4 C
free2penny 發表於 2015-7-22 09:52 PM
唔識,不過以前試過睇中醫,個醫師教過按拇指同食指之間果度會有改善,我米記得咯
條骨都無佐lu
唔識,不過以前試過睇中醫,個醫師教過按拇指同食指之間果度會有改善,我米記得咯
8 e# e7 N2 u, Olhy92725 發表於 2015-7-22 09:54 PM
0 }0 b7 g/ I/ y0 U' H% [咁是否好啲嗎!
我要瞓啦! 貓貓及各位前輩, 晚安!
我要瞓啦! 貓貓及各位前輩, 晚安!+ U- R% A) C6 e- V4 i2 y2 d6 j8 ^$ P
free2penny 發表於 2015-7-22 09:56 PM
. N7 s7 q- F" F" d+ D8 m3 O/ E2 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Free , 晚安 聽日見
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 i  ~% a$ N4 @; \7 h& s$ O* A
開工??公仔箱論壇, K- r4 K, C; v' b: C7 s
魚兄仲未放工??
" \9 G# j  ^! c( P6 L' ]satoshi23 發表於 2015-7-22 06:39 PM
% v- E; Z, r( D( D" ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" m& o7 C4 C* Q2 e# u
係呀,剛剛放工。
) b8 a3 {* {# Q7 T, H# M* P! D% yos.tvboxnow.com香雞排是炸雞的一種TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ d$ G" k$ w! P" I' s
chenwenwu 發表於 2015-7-22 06:40 PM
公仔箱論壇% R" e; u5 y/ ]2 P
os.tvboxnow.com2 v4 z$ g' f  r
我估香港沒有分得這樣仔細。
os.tvboxnow.com* n% |1 I8 L1 E
文武兄都黎左啦
! D1 I" }" [# W- w( ?satoshi23 發表於 2015-7-22 09:42 PM
/ }: Q. H6 e5 \$ R: h! Y3 M% Z& c, \0 E& W4 i% l
os.tvboxnow.com9 `! l7 i1 {9 o$ n! Y# d8 e
文武兄 你好嗎! ( i) {( t% G5 O' o( e8 z
free2penny 發表於 2015-7-22 09:43 PM
: Q' r. I5 p+ h5 a4 a9 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& F1 n: A2 p: n; s/ T) e. ~. h" d9 m
水晶、Penny晚上好
* E" |, o+ g4 C7 o6 O0 \6 F
文武兄也來囉!! 謝謝你支持!!!http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_092.gif/ Z" R5 w: T# u, ]$ T
" V6 N1 K+ \; f; a, g
1 U4 G/ r4 L1 p7 i7 }
gracechanstuart 發表於 2015-7-22 09:46 PM
os.tvboxnow.com- g8 g; f8 K. n# t8 n8 x8 ~
Grace晚上好啊
對某D人可能有用os.tvboxnow.com7 G3 x7 P& `: S. l( y. p  X
hongkong6366 發表於 2015-7-22 09:47 PM
+ [/ l# @* A% H& t1 q1 f2 q" J1 Q9 W. W0 Q6 ?7 b6 r8 r/ r# }
應該對因為敏感要肚痛嘅人有幫助。
# x6 P( r" R* j' q
對我一定冇用啦! 要食藥先得呀! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 L6 ?1 y, d6 F/ h
free2penny 發表於 2015-7-22 09:48 PM
os.tvboxnow.com% [$ t3 M2 ]6 g' h! Y) O6 b

2 L% Z* p& B: \公仔箱論壇可能你食錯嘢咪飲熱水冇效囉...
反而按下手的穴位仲感覺好D
" @* a/ }& j$ |% ]; jos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-7-22 09:51 PM
+ u( M/ R2 ?  `8 ?8 ^# x4 hos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com! U0 r9 o. {9 g6 _- o4 N" |
貓貓都係睇醫生啦...
6 S, J3 _8 J' o( M) _, C公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb6 D$ D' C4 Z: S: s  I4 S
我估香港沒有分得這樣仔細。
3 k# j0 X7 t, m$ L( S3 Etvb now,tvbnow,bttvbkingsleyyu 發表於 2015-7-22 10:15 PM
& G: ^+ r# q' Y% A
香雞排在台灣已經是一種食物的專屬名詞了
6 H% K, R1 `8 n8 v香雞排在台灣已經是一種食物的專屬名詞了TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* e: U3 L9 U7 n* r/ x5 F4 b; J/ q! F! K
chenwenwu 發表於 2015-7-22 10:27 PM
- p3 M8 J* ?' T# h" b# p公仔箱論壇3 q& o0 E9 r, o1 T7 {
因為台灣對食有要求同講究,對嗎?