返回列表 回復 發帖
本來念住發新年財
還好,輸左果D阿爸贏返(安慰下自己,無咁難過
唉.....蛇年無咩運 :(
Well this is "Pond water is used to boil fish from pond"
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
I just found out that I only time to exchange for all this days
您有2310分鐘在線時間可以兌換經驗 兌換
there is no sign of post foe exchange since I cane back to play
where did all my post gone to for the past 3 yrs ga
Well this is "Pond water is used to boil fish from pond"
hi-new-gundam 發表於 2013-1-3 08:52 PM
haha, true~~
I just found out that I only time to exchange for all this days
您有2310分鐘在線時間可以兌換經驗 兌換
there is no sign of post foe exchange since I cane back to play
where did all my post gone to for  ...
1739jay 發表於 2013-1-3 11:17 PM
haha, let go ba~~ it doesn't have much exp anyway~~
haha, let go ba~~ it doesn't have much exp anyway~~
ndctim 發表於 2013-1-4 06:51 AM
but until now I still un have any post for exchange ga wor=still blank
so unfair why only me
it was until I c others post (picture) then I found out that I dun have it
but until now I still un have any post for exchange ga wor=still blank
so unfair why only me
it was until I c others post (picture) then I found out that I dun have it
1739jay 發表於 2013-1-4 10:08 AM
i don't have it too i think they removed it???
no wor some have ga
u go happy there everyday reward cc
that scott..... same lv as me he have ga
thats why I say why so unfair ga
哇塞,主人,您好厲害啊,我已經1600級了,可以進行第 29 次轉生了!!吼!吼!
u go happy there everyday reward cc
that scott..... same lv as me he have ga
thats why I say why so unfair ga
1739jay 發表於 2013-1-4 06:20 PM
don't both to check~~ haha.... i don't play that much~~
1739jay 發表於 2013-1-4 06:20 PM
  唔知有冇睇錯,係咪好似提到我喎﹖不過唔係好睇得明你講緊乜嘢囉﹗可以寫番中文,大家攞出嚟研究吓吖﹗  

既然提到fair呀,覺得happy721022其實對1739jay超優待囉﹗「寵物會員每日練功報到」按照佢每升一級係獎賞TVB幣$10,000,現在每一張15倍經驗卡價格係TVB幣$1,600,000,happy721022每天就獎佢五張,那不就等如每天都練了800級了嗎﹖ 雖然1739jay已經話唔要任何獎賞,全是happy721022個人意願改為贈送經驗卡,但呢個世界又那有事事都100%公平架, 況且獎賞這回事屬額外獎勵,版主喜愛送多少、送甚麼,其他人沒有資格去質詢,又不是自己荷包錢,亦沒有必要去深究﹗   打怪純粹只是遊戲消磨時間,既然亦已覺得自己好rich,知足常樂呀﹗太認真事事講求公平實在太辛苦了﹗    Enjoy the game﹗
  唔知有冇睇錯,係咪好似提到我喎﹖不過唔係好睇得明你講緊乜嘢囉﹗可以寫番中文,等我為你釋疑吖﹗  

不過我覺得happy721022其實對1739jay超優待囉﹗「寵物會員每日練功報到」按照佢 ...
scottchang18 發表於 2013-1-5 03:16 PM
先幫jayjay解釋下,佢睇到你幅帖圖有"你有X篇帖子可以對換經驗",而佢好奇點解佢會無...
咁其實我覺得呢個都係講笑成份較多,因為呢D都唔係happy俾/set up既姐...
講返經驗卡...其實我覺得你咁講有D唔公平; 當然,俾幾多張,我唔知happy點衡量, 但自從happy開左果個post, jayjay由23轉升到而家29轉... 用左幾多時間,有幾支持個post,我念大家有眼睇到...
站係我角度,我識左jayjay咁耐,可能你會覺得我一定偏幫佢,但我覺得"果句"真係有D睇唔過眼...
正如你編輯左個post,玩遊戲只不過係消磨下時間...係呢度都係識下朋友,真係唔使咁認真.
先幫jayjay解釋下,佢睇到你幅帖圖有"你有X篇帖子可以對換經驗",而佢好奇點解佢會無...
咁其實我覺得呢個都係講笑成份較多,因為呢D都唔係happy俾/set up既姐...
講返經驗卡...其實我覺得你咁講有D唔公平; 當然,俾幾多 ...
ndctim 發表於 2013-1-5 04:40 PM
點解佢會無"你有X篇帖子可以對換經驗",呢個都係唔知乜嘢理由﹔我睇番其他人post圖好多都有呢一行,我由一開始玩已經存在,相信應該係個別問題,至於點解會缺少呢一行,真係要搵番版主解決﹗

佢已表明甚麼都唔要,亦堅持每日都繼續出帖﹔真係睇得出佢好支持個post,同埋佢都好想同其他人share佢升級嘅歷程﹔而唔似我咁市儈純粹為TVB幣而練功﹗

至於經驗卡,我純粹以TVB幣的價值去評估,只係我個人覺得著數D啫,根本無意思去挑剔或其他意圖﹔俾幾多張亦係happy意思,由始至終我都冇話係jayjay刻意去求賞。如果我表達嘅意思令你地誤會,真係sorry﹗

我唔知jayjay會有幾多個篇帖子可以對換經驗,但對換的經驗值真係好有限,呢方面係有損失,但happy給予經驗卡嘅獎賞肯定係超補償,得到的經驗值肯定是有多無少。我覺得佢凡事唔應該只往「蝕」處諗,佢「得」比佢「失」的更多,應該往好處諗,明天會更好呀﹗
哎﹗算啦﹗可能講多會錯多,再令人誤會就唔好啦﹗如果之前有甚麼令你地睇唔過眼,我衷心道歉﹗
不好意思,如果引起你的误会
我只不过是想吹水,我根本无在意帖子可以對換經驗
如果在意就不是在这里吹水(因为3年前玩时帖子對換經驗是有的,3年后在玩,它不纯在了)
我只不过是好奇,又想跟tim吹水玩下姐完全无想过要追究
講返經驗卡。。我在回帖时已说过(志在參與 不用發獎勵)
而我也在当时将所有tvb$全数奉还
happy 将奖励改为15倍經驗卡.我自己也觉得很意外
就因为happy的奖励,我又有时间所以就多点回来打怪
你都话(既然亦已覺得自己好rich)我又点会看不开le
我在家里吹下水, 你都不好太認真同时 Enjoy the game﹗
如阁下有时间,也欢迎你多d来吹水
不好意思,如果引起你的误会
我只不过是想吹水,我根本无在意帖子可以對換經驗
如果在意就不是在这里吹水(因为3年前玩时帖子對換經驗是有的,3年后在玩,它不纯在了)
我只不过是好奇,又想跟tim吹水玩下姐完全无想 ...
1739jay 發表於 2013-1-6 12:44 AM
  多謝諒解﹗原來閣下已經是老手來呀﹗

jayjay果真如ndctim說的,很豁達啊﹗純粹誤會一場吧﹗言者無意、聽者有心吧,講錯嘢,罪過﹗