返回列表 回復 發帖
瞓覺啦good night
真匿名
内地 神话 也是说 穿越时空 会古代的 也不错
BeiDouChef 發表於 2012-7-15 01:58 PM
神話隨住我部external hdd而去了
美國好多中文戲都無得直看,要download先有得睇
chowold2 發表於 2012-7-15 02:01 PM
係? 我朋友係US, 佢話最憎dl, 次次都係睇直看
chowold2 發表於 2012-7-15 02:06 PM
sweet X dream
内地的戏剧我都不常收集
多收日剧比较多 都是关于美食和厨师的
邊套? 我唔要時裝嘅
blacker14tt 發表於 15-7-2012 01:57 PM
我都係睇古装嘅,时装嘅好少睇嘅。。。
穿越到古代嘅:宫锁心玉,步步惊心(呢两套都几好睇嘎)
武侠片:怪侠一枝梅(强烈推荐!好好睇),剑侠情缘之藏剑山庄(呢套普普通通,要睇都得嘅)
神话篇:仙剑奇侠传3(不错,入边有靓女睇,啱嗮你啦,海姐姐)
我部HD入邊都有好多大陸劇, 不過只有古裝
甄嬛傳睇過未??
blacker14tt 發表於 15-7-2012 01:56 PM
甄嬛傳听讲好好睇,但係冇乜兴趣。。。
海姐姐又有睇过边套好睇嘎??介绍下。。。考完试我即download来睇!!
chowold2 發表於 15-7-2012 02:06 PM
晚安啦!!我地呢度仲係晏昼tim。。。
内地的戏剧我都不常收集
多收日剧比较多 都是关于美食和厨师的
BeiDouChef 發表於 15-7-2012 02:17 PM
果然係大厨。。。
我主要收藏日,台,韓劇,內地劇就多數是歷史較多
韓劇 我得2部 食客 & PASTA
韓劇 我得2部 食客 & PASTA
BeiDouChef 發表於 15-7-2012 04:53 PM
啱啱训醒。。
有好多韩剧都好好睇嘎。。。
最近我觉得最好睇嘅一套係“屋塔房王世子”,真係好好睇!!都係讲穿越嘅。。。

我都係睇古装嘅,时装嘅好少睇嘅。。。
穿越到古代嘅:宫锁心玉,步步惊心(呢两套都几好睇嘎)
武侠片:怪侠一枝梅(强烈推荐!好好睇),剑侠情缘之藏剑山庄(呢套普普通通,要睇都得嘅) ...
jeanejhua 發表於 2012-7-15 02:53 PM
宮所心玉我睇到唔知道第幾集就冇睇左, 然後電腦 & external HDD同時壞左
加上MU比人kum左, 起他大型網落空間轉晒形態, 比較艱難搵返, 加加上, 我唔係好積極去搵
步步驚心我like呀, 四爺好型
怪俠一枝梅未睇, 劍俠情緣真係麻麻g wor, 我先係youtube睇左10min, 就唔打算再睇啦
我係仙劍奇俠傳遊戲嘅fans呀, 唔太想去睇電視劇, 驚幻滅
甄嬛傳听讲好好睇,但係冇乜兴趣。。。
海姐姐又有睇过边套好睇嘎??介绍下。。。考完试我即download来睇!!
jeanejhua 發表於 2012-7-15 02:55 PM
我推薦甄嬛傳囉, 妳又唔話唔arm, 呢套原著寫得好好, 編劇都編得好好, 值得一睇
其他? 民初妳arm 唔arm?? 紅娘子幾OK架
宮所心玉我睇到唔知道第幾集就冇睇左, 然後電腦 & external HDD同時壞左
加上MU比人kum左, 起他大型網落空間轉晒形態, 比較艱難搵返, 加加上, 我唔係好積極去搵
步步驚心我like呀, 四爺好型 :titte ...
blacker14tt 發表於 15-7-2012 05:38 PM
若果你要下载地址我可以卑你窝。。。我都係由果度download嘅。。步步惊心我download紧,考完试先睇!!
剑侠情缘有点闷,我强烈推荐怪侠一枝梅,入边嘅女主角几型嘎
宫锁心玉前边麻麻地,但系后边剧情越来越好睇。。。