返回列表 回復 發帖
原帖由 JackyNelson 於 2009-4-17 09:54 PM 發表

我呢排跟你買
你别搭沉船啊
原帖由 JackyNelson 於 2009-4-17 09:54 PM 發表

我呢排跟你買
你别搭沉船啊

505         wlt1110         262         274         -12         48.9 %         101.12 (-172.98)         12 (3634400)         -1964100
511[url=viewpro.php?username=JackyNelson]JackyNelson[/url]152179-2745.9 %101.06 (-77.99)14 (4813200)-2387800
原帖由 wlt1110 於 2009-4-21 10:54 PM 發表

你别搭沉船啊

505         wlt1110         262         274         -12         48.9 %         101.12 (-172.98)         12 (3634400)         -1964100
511JackyNelson152179-2745.9 %101.06 (-77.99)14 (4 ...
I moved up la. now is 517
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
原帖由 JackyNelson 於 2009-4-24 04:43 AM 發表

I moved up la. now is 517
我几日没有下注,被挤下去了
原帖由 wlt1110 於 2009-4-23 06:58 PM 發表

我几日没有下注,被挤下去了
今期"第一"唔好同我爭

唔知有冇勳章  "第一"珍係唔容易.
"First" dunno whether got 勳章 anot leh??
有,等我去跟admin要求屎章勋章
原帖由 wlt1110 於 2009-4-26 11:18 PM 發表

多謝你先!!        

等你嘎 Good 消息
原帖由 wlt1110 於 27-4-2009 12:18 發表
sErious??
原帖由 bunnyhop 於 2009-4-28 02:46 PM 發表

sErious??
屎章, you still want