返回列表 回復 發帖
C兄好,財多多大哥好,言大哥好,Grace姐姐好,大家好。。。
我走喇。。。
言少,Grace, C兄,財大大家好。
我走喇。。。tvb now,tvbnow,bttvb) t% v+ ]: b+ p- T, l) C
eqwai 發表於 2015-7-16 07:10 PM
做咩走甘快啊,搵唔到言老細啊?
條骨都無佐lu
C 兄、財大、言爺 晚上好。
2 _4 q& x$ U) R  XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。grace 早晨!
魚兄甘早今晚
條骨都無佐lu
大家好,係咁2巡吓先
局部區域潛水中...
言老細真系老細級人馬,適當時候就巡下
/ D) ]8 N8 A5 [; d  m( {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-7-12 09:26 AM
貓姐唔好亂咁叫我!呢度得財大一個人,叫C兄做老細嘅!
局部區域潛水中...
言少閃電式巡邏. 果然係老總喎. 貿發局各位老細大家好.
8 t0 A3 v7 l6 \' u4 C; Cpknoface 發表於 2015-7-12 09:36 AM
ken bro你都唔好噏得就噏啦!grace姐先係老總,佢將會連C兄同財大嘅行蹤都要管埋喇!
局部區域潛水中...
收 稅  tvb now,tvbnow,bttvb0 \, b' P& i& G0 S( u
km8000 發表於 2015-7-13 10:49 PM
人哋見首,你就淨係見條尾!
局部區域潛水中...
good morning C 兄、財大、言爺、
$ C, g$ R6 Q. Q5 R# P+ t" \, Mgood evening grace
9 T& I( b& L5 ~6 \9 |9 ^! jPedestrian_A 發表於 2015-7-16 09:35 AM
睇咁多帖都係...
' S" L. M8 z9 S# ]2 \& L第一行好似驚冇糧出咁,第二行就晒糖咁,阿...路生可以解釋吓冇?
局部區域潛水中...
做咩走甘快啊,搵唔到言老細啊?os.tvboxnow.com" C( e6 ^! j0 ~- ~% r/ W3 a
lhy92725 發表於 2015-7-16 09:31 PM
我見到喇,原來EQ姐返嚟搵錢就真
局部區域潛水中...
人哋見首,你就淨係見條尾!
7 V* Q& f$ i! p0 f' {9 y$ A/ E6 ~金石良 發表於 2015-7-16 10:13 PM
尾都唔見埋啦
條骨都無佐lu
貓姐唔好亂咁叫我!呢度得財大一個人,叫C兄做老細嘅!4 ^3 m* ]; |) }% Q7 |1 _
金石良 發表於 2015-7-16 10:03 PM
邊又亂叫,你系大老細架啦
條骨都無佐lu
大家晚安,要睡了。