返回列表 回復 發帖
貓貓 早晨
炸鸡都有好多种伽播。
C兄, 財大, 言少, grace 姐,貓貓 早晨!
* f4 B, M' O  T6 Y公仔箱論壇
8 r7 _" m$ k7 K( g7 P7 P幾時有得食. 我黎緊, 要等埋先好食啊.
& R3 d! c) l& u) Y) f- K' t6 xpknoface 發表於 2015-7-13 09:42 AM
% X; z( a) d. s! ^$ n) ?- J  p# C! m
又遲一步!! 又食晒啦!!!
要準備D咩炸雞
; @+ T0 A8 D, B5 X( N  l2 l/ T% m+ tlhy92725 發表於 2015-7-13 11:09 AM
0 p  O6 a6 `" pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蛋漿 + 調味麵包糠, 焗爐焗雞大腿,唔用油炸!!!
C 兄、財大、16爺、grace 姐大家好  
os.tvboxnow.com: ~! X" g$ ^; l' K' Y$ B
又遲一步!! 又食晒啦!!!
1 w4 E/ C5 d/ `& F- BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gracechanstuart 發表於 2015-7-13 11:31 AM
' H1 W/ ~/ l7 i1 U/ Q8 m* Kos.tvboxnow.com又遲一步,食晒啦?小弟帶咗紅酒添
大家巧
大家巧
, P, m' H7 E% h! H* xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yxx01 發表於 2015-7-13 12:13 PM

/ U$ I1 v" }% J$ P& ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝羊叔叔 大駕光臨!!!
' m. f, z: p" j; Y/ m7 w又遲一步,食晒啦?小弟帶咗紅酒添公仔箱論壇% @$ U3 U, `+ ?* u/ }" {
mnb1123 發表於 2015-7-13 12:10 PM

/ I0 k# X5 A) P" {% Xtvb now,tvbnow,bttvb紅酒洗碗?? 唔係咁啱用,多謝晒!!!
C兄,財大,言兄下午好。
5 g0 ]& G, _0 k# M" u- D0 S7 f% ?os.tvboxnow.comGrace晚上好。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
紅酒配炸雞?
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb6 V0 q7 f9 @/ c: y. e6 v
蛋漿 + 調味麵包糠, 焗爐焗雞大腿,唔用油炸!!!$ v" L# Z, K$ j9 e* P
gracechanstuart 發表於 2015-7-13 11:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 f' Y  [! D! H8 ?: u
甘系烤雞遮
條骨都無佐lu
C兄,財大,言爺,Grace姐各位好啊!
Grace姐的丈夫真是好口褔啊!