返回列表 回復 發帖
C 兄、財大、言16爺、grace 姐大家好  
MBB呢幾日都是一閃而過,睇黎好忙哦
/ s7 K9 T4 F$ b# e4 t  n4 b) Hlhy92725 發表於 2015-7-8 02:13 PM
! x2 l" ^, @" b7 k
日日9-10個鐘
週末已經有兩天假, 只需要請一天假
" w% E2 k. q( Z! ?% H" Hos.tvboxnow.com要和夫人二人世界, 下次找mnbos.tvboxnow.com/ e% f4 j0 o0 `1 \, u& x4 H8 {9 ^
Pedestrian_A 發表於 2015-7-9 03:21 AM
6 q6 R$ f* u7 w( X8 c1 V# B" p公仔箱論壇俾您夫人捉咗去

Woodburn Premium Outlets

各位下午好嗎! 打風啦!
係啊…就黎打到啦
係啊…就黎打到啦tvb now,tvbnow,bttvb. G6 B+ h  f; m0 z1 `- s* r5 k+ J
satoshi23 發表於 2015-7-9 03:40 PM
5點前呀!!
5點前呀!!  ]7 {$ o! N8 C  `2 B. T
at676 發表於 2015-7-9 03:51 PM
5 h; T1 q, C3 m公仔箱論壇係啊… at 你都黎左呢度啊
& I5 x9 x4 p2 u  l# y4 w公仔箱論壇俾您夫人捉咗去 Woodburn Premium Outlets
5 @' Y3 J4 x3 }3 D9 j3 e3 Wos.tvboxnow.commnb1123 發表於 2015-7-9 02:17 PM
捉咗去Seaside, OR
C兄,財大,言爺,Grace姐,大家早午晚好!
Grace, C兄,財大,言少大家好。
C兄,財多多大哥,言大哥大家好呀,打風喇,大家小心呀。。。
我出咁少糧既?有冇計錯數?我係高級行政人員喎。。。
講笑炸,唔該曬Grace姐姐。。。
C兄,財大,言爺,Grace姐,各位早晚好,香港打8號風球了,大家小心啊!
C兄,財多多大哥,言大哥大家好呀,打風喇,大家小心呀。。。
4 B4 T# o7 x2 k" V) D" O2 f: d1 H0 Ieqwai 發表於 2015-7-9 07:04 PM
EQ姐姐回來了,你也要小心啊!