返回列表 回復 發帖
財神版系吾會對貓做D咩嘅
lhy92725 發表於 2014-12-1 11:47 PM
你想J神對貓貓做D咩?
J神早晨

J神兄早晨.
J 神 早晨!!!
J神 早晨
型 英 帥 靚 正
財神J中午好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
J神 早晨
型 英 帥 靚 正
J 神 早晨!!!週三快樂!!!
J神兄早晨.
J神得閒就玩看圖猜字啦
http://ww1.sinaimg.cn/large/a7ad7ed7jw1e18iyfig0cj.jpg" border="0">
lckiong 發表於 2014-11-28 10:36 AM
由於小強兄失蹤多天,不知道真正答案是什麼,以及各水友回答都有差異,
我覺得派金活動是大家開心,所以所有有參與該活動者可得每位5千萬
allo19 秒前TVB 50000000 元積分轉出
Pedestrian_A60 秒前TVB 50000000 元積分轉出
gracechanstuart1 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
chenwenwu1 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
巧開來2 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
pknoface3 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
craig1683 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
chan2003083 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
由於小強兄失蹤多天,不知道真正答案是什麼,以及各水友回答都有差異,
我覺得派金活動是大家開心,所以所有有參與該活動者可得每位5千萬
allo19 秒前TVB 50000000 元積分轉出Pedestrian_A60 秒前TVB 50000000 元積分轉 ...
timmaxsing 發表於 2014-12-3 09:33 AM
多謝J神
型 英 帥 靚 正
多謝J神
J神得閒就玩看圖猜字啦
http://ww1.sinaimg.cn/large/a7ad7ed7jw1e18iyfig0cj.jpg" border="0">
lckiong 發表於 2014-11-28 10:36 AM

allo19 秒前TVB 50000000 元積分轉出
Pedestrian_A60 秒前TVB 50000000 元積分轉出
gracechanstuart1 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
chenwenwu1 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
巧開來2 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
pknoface3 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
craig1683 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
chan2003083 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
timmaxsing 發表於 3/12/2014 09:33 AM
多謝J神...

其實係我都唔知正確答案係乜
認真睇真啲真係又真係
allo19 秒前TVB 50000000 元積分轉出Pedestrian_A60 秒前TVB 50000000 元積分轉 ...
timmaxsing 發表於 2014-12-3 09:33 AM
多謝J神兄!
多謝J神...

其實係我都唔知正確答案係乜

lckiong 發表於 2014-12-3 10:00 AM
下次要大刑侍候至得.