返回列表 回復 發帖
大家好!! 就快 要出糧啦!! 開唔開心呀??!!!公仔箱論壇; }$ n- x9 T+ u4 ~% B1 b
gracechanstuart 發表於 2015-6-30 04:54 PM
公仔箱論壇, @# ?# b8 j6 V
吾怪得言老細閃過啦,原來返黎籌備資金出糧
條骨都無佐lu
C兄,財大,言爺,Grace姐大家好!
C 兄、財大、言爺、grace 晚上好。
C 兄、財大、言爺、grace 晚上好
言爺路過 要出糧啦!  
大家晚上好啊
言爺路過 要出糧啦!  % S. Y8 P) ~# m, F7 H
ob51330 發表於 2015-6-30 06:56 PM
, J1 n7 e- _  d) l0 s6 \! ~os.tvboxnow.com應該明天就出糧了
晚上好嗎! 原來明天出糧呀!
C兄,財多多大哥,言大哥,大家好呀。。。
有糧出???公仔箱論壇$ ~0 i; D  w$ W. |) l+ t8 U  P5 X: I8 t
言大哥你唔好出少俾我呀。。。
本帖最後由 gracechanstuart 於 2015-6-30 08:42 PM 編輯 公仔箱論壇6 T& |! H5 B. {7 f- b. n
1 d# H# H. Q: {; Z9 F! J
言爺路過 要出糧啦!  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) a# d0 J  y, t- U
ob51330 發表於 2015-6-30 06:56 PM
: |* E1 [& ~2 Y& o0 F
好嘢!! 好嘢!! OB大哥改簽名成功左啦!!叻仔!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) H( L4 J3 g' \9 k* [6 l: K

: y. d2 I- k8 i' u多謝 OB 大哥支持!
有糧出???TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ d4 ~7 d& `. N0 Q) H' k
言大哥你唔好出少俾我呀。。。os.tvboxnow.com) m, V' J, n* @' l; L
eqwai 發表於 2015-6-30 08:35 PM
佢做老細了,出糧由會計總管Grace姐負責
條骨都無佐lu
要出糧了嗎?好開心啊
大家晚安,要睡了。
6 e5 i- r. E: J' ]; Etvb now,tvbnow,bttvb
9 O% ~4 L* L/ \tvb now,tvbnow,bttvb

2015年 6 月份 出糧啦!!

# `% D' V+ a1 g5 h# b7 A7 i8 Q, _' v. Q  

% x  F- ~% h) k
8 Z1 S' Y; ?" M6 s6 `3 C2 Btvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇1 Y3 a3 |2 V: N# ]
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ]/ ~: m) M8 `+ p4 b

以下是各位的出席率!!
9 A0 d9 E& v  ^% I9 O6 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

) s$ G0 o- _$ W/ F" _( C  

, x  y( B+ v" ~$ o" Z" l, tos.tvboxnow.com

& f$ D$ W% a) x5 m0 O% {: I+ y9 Ptvb now,tvbnow,bttvb

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 P6 f/ M( }6 ?( L

請注意!!

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ?' w" ^( }' V: X# A8 H% A% @
os.tvboxnow.com% \- h0 J4 o4 Q) {1 \6 T
最最緊要嘅頭等大事: os.tvboxnow.com  t& z1 B4 ?2 [5 W6 |* k

" s, }2 V" `8 e所有資金、獎金、利是、薪金...都係由
C兄(civicboy1969)
財大(mr2907)全力資助!! 各位千祈要記得多謝兩位大金主!!仲有 言 16 少 統籌 功勞都好大!! 唔好唔記得多謝 16 少呀!!
: V$ |' ]: y4 c# W( M公仔箱論壇  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件