返回列表 回復 發帖
if you dont mind,..... i dont mind wor,....
Masterking 發表於 2009-7-28 08:31 AM
咁即刻錫啖先啦
Good morning 撻撻
今日有咩節目呀
上次張六合彩中咗兩個半字
不過分開三條飛
Fian. 發表於 2009-8-1 11:24 AM
o! too bad....娶唔到妳 tim
咦! miss 休息喎~~咁可以偷跳吓wow..
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-1 11:22 AM
你想偷跳去邊呀
o! too bad....娶唔到妳 tim
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-1 11:26 AM
我夠嫁唔到你啦
Good morning 撻撻
今日有咩節目呀
上次張六合彩中咗兩個半字
不過分開三條飛
Fian. 發表於 2009-8-1 11:24 AM
咩節目? 想去 kitty 到訂飛...但妳而家就放假..13-30号都未必得閒
someone is waiting for you wor,.......
i think i should wait in line,.......
Masterking 發表於 2009-7-28 09:04 AM
當然要排隊啦
你估我真係冇男人要牙
so sleepy,......
didnot see Miss,........
i am going to sleep .......
see you in dream,..............goonight
Masterking 發表於 2009-7-28 12:44 PM
呢幾日都好掛住你呀
咩節目? 想去 kitty 到訂飛...但妳而家就放假..13-30号都未必得閒
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-1 11:31 AM
你都想去睇 Hello Kitty 咩
Good afternoon Miss 主任 and all
Miss 我返黎啦 E 幾日好鬼忙,所以無蒲頭呀
寇仲~ 發表於 2009-7-28 05:59 PM
爭啲要通緝你呀
  俊朗不凡姣鬆 心情唔錯咁波
寇仲~ 發表於 2009-7-28 06:02 PM
日日都約女
心情梗係好啦
EE又話罷工711677
小劍聖 發表於 2009-7-28 07:58 PM
呢幾日返番啦
你都想去睇 Hello Kitty 咩
Fian. 發表於 2009-8-1 11:34 AM
你鍾意呀嘛..唸住送比妳..唸住呀~~
你想偷跳去邊呀
Fian. 發表於 2009-8-1 11:27 AM
隔籬~~
主任 屋企壞左雪櫃 ,咪拿拿聲陪阿媽去拺果個,
點知個壞雪櫃流水,D廚櫃底濕哂,咪順便廚房大清洗囉,玩左我二日 又洗左2500蚊  ...
寇仲~ 發表於 2009-7-28 08:49 PM
個雪柜用咗幾耐呀
咁你俾個雪柜玩咗兩日有冇瘦到呀
而家買番個咩牌子呀
我屋企個雪柜用咗十一年幾喇
淨係一次壞過條邊
而家仲係好鬼凍添呀
我等佢壞等咗好耐喇
因為我想買過個三門大雪柜好耐喇
Sharp 呢個牌子真係幾正
你鍾意呀嘛..唸住送比妳..唸住呀~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-1 11:40 AM