返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb# u4 H, A0 U% f; j  }" |6 X6 o
砍咗1/5截TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" W( c' V2 a' J/ C
lckiong 發表於 2015-6-19 05:41 PM
  m! H+ i+ ]1 |os.tvboxnow.com
% }3 I  d) J5 {0 W' w& htvb now,tvbnow,bttvb真系高手。
C 兄、財大、言16爺、早晨, ,), pGrace姐下午好,各位大家好. 各,,z& H,, I# D
" I7 n( T8 W& }& {,4 r: W3 \" Q8 ~( U4 ]6 |
各位大小老細老友嫩友 凌晨好、早早早晨!! Grace創自己瞓覺最長紀錄,瞓左17個鐘呀!!有冇邊個破過呢個紀錄呀??!
  ^# n( t9 l& }! L/ W  Ugracechanstuart 發表於 2015-6-20 01:51 AM
, _: a! q0 S! b. j7 X6 }3 E2 f' x公仔箱論壇睇怕應該冇人破到呢個紀錄,維有等grace姐下一次自己先破到
原來星期六係吃粽日,祝各位端午節快樂!
Grace姐洗大D吾怕,D老細大把水
條骨都無佐lu
MBB經過唐人街買條粽應下節咯
條骨都無佐lu
貿發局各位大大早午晚好.
其實大家唔應該祝端午節快樂既喎. 因為大家都知道端午節係記念投江既屈原既. 咁又點快樂得起呢? 祝端午節平安就好啦.
C兄,財大,言兄中午好。
1 Y& f& J' W0 j: d2 }' iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Grace晚上好。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
其實大家唔應該祝端午節快樂既喎. 因為大家都知道端午節係記念投江既屈原既. 咁又點快樂得起呢? 祝端午節平安就好啦.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 c) }( t1 S' i0 J  `
pknoface 發表於 2015-6-20 10:44 AM
我都覺得系,今日其實系祭祀的日子
條骨都無佐lu
咁就祝端午節大家平平安安,特別係去游龍舟水、冲龍舟凉既朋友更加平安
Hello ~ Civic 兄 .... How do you do ? Did not see you quite some time ~+ D! T* r: H) {% n/ z  }
Btw wish Civic兄, MR2907, 言言 & AVI 端午節平安喜樂 os.tvboxnow.com. W+ Z: y; X  s
~ 粽子好好吃 but 別吃太多哦
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
C兄,財大,言爺,Grace姐及各位,端午節快樂啊!
4 n/ _" I6 T$ E* ]6 j6 F4 w2 Z5 }開來大哥真犀利!!以後要樣樣野都請教下你先得! ...2 p: w; _' j1 O) F
gracechanstuart 發表於 2015-6-20 02:40 AM
Grace姐你太客氣了,你來論壇還比我早,我要跟你學習才對啊!
咁就祝端午節大家平平安安,特別係去游龍舟水、冲龍舟凉既朋友更加平安公仔箱論壇3 B- U+ G2 h: Y# T1 _
mnb1123 發表於 2015-6-20 01:57 PM
甘要跳落河先算哦
條骨都無佐lu