返回列表 回復 發帖
我觉得 内地的三国 更加好看 !
尤其是赵云 抢救 阿斗 破曹军的兵阵
TVB 是拍不出的
呢個我認同
我觉得 内地的三国 更加好看 !
尤其是赵云 抢救 阿斗 破曹军的兵阵
TVB 是拍不出的
BeiDouChef 發表於 2012-7-15 01:47 PM
赞成~ 《新三国》比较似~
TVB 嘅戏来来去去都係咁嘅。。冇乜特别。。
回到三国我睇佐第一集,觉得除了搞笑之外,剧情超唔逻辑。。。突然之间穿越都得嘅???
宜家港剧越来越普通。。我觉得中国戏越来越好睇。。
有兴趣不妨去睇下。。(唔系卖广告啊)真係觉得港剧越来越普通,剧情千篇一律。。
周哥哥, 呢樹: http://www.tvboxnow.com/thread-2145304-1-1.html
blacker14tt 發表於 2012-7-15 01:46 PM
直看唔洗download,I like it,車車真底錫
真匿名
如果对中国戏有兴趣,我可以介绍下嘎。。。
最近都睇唔少。。每套都有靓仔靓女睇。。。
TVB嘅演员都係一样嘅,冇乜新鲜感。。
我都download緊新三国
真匿名
TVB 嘅戏来来去去都係咁嘅。。冇乜特别。。
回到三国我睇佐第一集,觉得除了搞笑之外,剧情超唔逻辑。。。突然之间穿越都得嘅???
宜家港剧越来越普通。。我觉得中国戏越来越好睇。。
有兴 ...
jeanejhua 發表於 2012-7-15 01:49 PM
我部HD入邊都有好多大陸劇, 不過只有古裝
甄嬛傳睇過未??
直看唔洗download,I like it,車車真底錫
chowold2 發表於 2012-7-15 01:51 PM
值得收藏嘅戲就dl, 隨便睇一睇就可以嘅戲就唔需要dl
如果对中国戏有兴趣,我可以介绍下嘎。。。
最近都睇唔少。。每套都有靓仔靓女睇。。。
TVB嘅演员都係一样嘅,冇乜新鲜感。。
jeanejhua 發表於 2012-7-15 01:52 PM
邊套? 我唔要時裝嘅
内地 神话 也是说 穿越时空 会古代的 也不错
值得收藏嘅戲就dl, 隨便睇一睇就可以嘅戲就唔需要dl
blacker14tt 發表於 2012-7-15 01:57 PM
美國好多中文戲都無得直看,要download先有得睇
真匿名
内地 神话 也是说 穿越时空 会古代的 也不错
BeiDouChef 發表於 2012-7-15 01:58 PM
神话..成龍嗰套?
真匿名
神话..成龍嗰套?
chowold2 發表於 2012-7-15 02:03 PM
不是~另一个