返回列表 回復 發帖
今天更慢啊!
Grace, 言少,財大,C兄早午晚好。
tvb now,tvbnow,bttvb  m2 b# w" c8 H. C! Z
我唔知問題出喺邊度!!!
3 }" C' z! L/ I( b* p公仔箱論壇gracechanstuart 發表於 2015-6-17 02:56 PM
我估下遮,高層嘅想法我地做細甘容易估到咩
# ]6 ]4 v+ ^" J7 hos.tvboxnow.com不過你第日想賣廣告真系唔好寫大字報同個個帖都去甘揚甘誇張了
條骨都無佐lu
C 兄、財大、言爺、grace 晚上好。
言公子都無返?
條骨都無佐lu
C 兄、財大、言爺、grace  早晨 早晨  
点解出吾到 grace 姐个廣告嘅
C 兄、財大、言爺、grace  早晨 早晨  
  s9 o, `) X1 }: ~ob51330 發表於 2015-6-18 06:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- b  c7 y. G5 m
OB大哥 早晨!!早晨!!!公仔箱論壇! I3 Q4 u1 I: K+ N' r1 ~7 O

( N  Y1 m9 V( e  kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我呢度(美國西岸)依嘎係下晝4:31pm!!!香港時間快呢度15個鐘,我記得你好似係喺澳洲(定係英國??),你嗰度應該都係唔係早晨呀??!!!
本帖最後由 gracechanstuart 於 2015-6-18 07:46 AM 編輯 公仔箱論壇9 O- W% P0 x( y" J  [6 F
os.tvboxnow.com, B; N. y  L* [+ @/ f: O
点解出吾到 grace 姐个廣告嘅
) R' P: J4 C4 w# l, _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ob51330 發表於 2015-6-18 06:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' U: Z+ Y) W+ `4 L6 W' k" _1 _

8 N; {- F; \/ |) F- {( q! ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝晒你咁幫手呀!!
! e: X4 @' G) Jos.tvboxnow.com
' |% V" ]0 ~7 u8 y
我會send短消息比你,會send個圖像檔,因為個簽名裡面,要用 discuz!代碼 同IMG 代碼,如果我 SEND 個簽名內容,你個短消息會變咗部分係圖像,send 比 你 嗰個【圖像檔】係圖解方法,你按照指示打入簽名欄,跟住按【提交】就得嘎啦!!!
C兄、財多多、16少,同各位大家新知舊友 早晨!!!
言少, 財大, C兄, grace早午晚好.
賣廣告要揀地方,度度都去賣就容易出事了
  j/ g8 q5 f% l) W6 Fos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-6-17 11:14 AM
3 o3 l+ W: u& w; g1 N& w, M1 U
派广告可以当工做咯。
我明了,可能高層怕D人羅個位亂賣其他地方的廣告
條骨都無佐lu
C 兄、財大、言爺、早晨…
1 o) z4 @3 j  l$ h% [$ o* P# Ptvb now,tvbnow,bttvb
4 x2 U2 [3 c) u/ Y: V( E" K; r% cos.tvboxnow.comGrace姐傍晚好
我明了,可能高層怕D人羅個位亂賣其他地方的廣告TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; D4 c' K3 x5 y4 @7 t5 y$ `6 G
lhy92725 發表於 2015-6-18 08:29 AM
$ ]. Q7 m& o- d4 ?! OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢個 Idea 其實係得個信字,比左錢個出租人,對方完全可以唔回帖,又可以隨使更改簽名內容,所以上便高深層唔 OK 都可以理解嘅!!可能Grace太入世唔高深啦!