返回列表 回復 發帖
咁'傷追人' 小池一夫 池上潦一,應該有睇過掛...
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-31 10:09 PM
都未喎!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
有無睇過神之水滴, 鋼之鍊金術師?
小劍聖 發表於 2009-7-31 09:48 PM
鋼鍊 FA ...ending 隻歌幾好聽...
咁就要睇..我鐘意佢夠咸...
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-31 10:05 PM
應該同透明人間有得揮喎
鋼鍊 FA ...ending 隻歌幾好聽...
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-31 10:12 PM
呢套睇過吓
都未喎!714488
小劍聖 發表於 2009-7-31 10:10 PM
淚眼殺星,傷追い人..有啦掛...香港人仲攞黎拍戲tim...池上潦一 個名好型,如果我入藉日本..我一定改呢個名...
應該同透明人間有得揮喎
小劍聖 發表於 2009-7-31 10:12 PM
掙好遠..有機會借比你睇...
淚眼殺星,傷追い人..有啦掛...香港人仲攞黎拍戲tim...池上潦一 個名好型,如果我入藉日本..我一定改呢個名...
槤蛋撻 發表於 2009-7-31 10:16 PM
淚眼殺星有睇過, 電影係唔係許冠傑做嗰套呀!
冇睇漫畫好耐....你地講緊乜我都唔知....唉
四眼走粒仔 發表於 2009-7-31 10:35 PM
hello, 因為你係 四眼 後生 走粒仔..
Good evening 走粒仔

啱啱收工呀?  食咗飯未呢?
做功課咪知我地講緊乜囉

Miss, 又有一間新嘅拉麵館响沙田可以去試吓

在味吉,每碗麵的麵條看來相似,卻各有自己的個性,並找來自家秘方於日本製作,再定時空運回港:「不同湯底要配合不同拉麵,這才算是正宗,油分較重的豬骨湯麵、鹽拉麵和地獄拉麵用直身麵條,口感爽滑;濃味的味噌拉麵則用曲而粗的麵條,強韌有勁,方便吸湯;醬油拉麵則是曲而幼的麵,較清爽。」
牛有牛味 豬有豬味
老闆經三年時間研究日本各地拉麵,選擇了最合香港人的口味帶回來,而且用料不馬虎,不但湯底味濃,真正做到牛肉湯有牛味,豬骨湯有豬味,連小小的一只溏心蛋也是來自日本,就是這分心思就夠大家專程入禾輋試一試。
Miss, 又有一間新嘅拉麵館响沙田可以去試吓

在味吉,每碗麵的麵條看來相似,卻各有自己的個性,並找來自家秘方於日本製作,再定時空運回港:「不同湯底要配合不同拉麵,這才算是正宗,油分較重的豬骨湯麵、鹽拉麵和 ...
小劍聖 發表於 2009-7-31 10:47 PM
我知係講邊間...試過...都算OK啦
hello, 因為你係 四眼 後生 走粒仔..
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-31 10:37 PM
唔關事既

只係一向都唔太中意睇漫畫
我知係講邊間...試過...都算OK啦
四眼走粒仔 發表於 2009-7-31 10:55 PM
咁試吓又無妨嘅,唔好食Miss會禮拜佢喇