返回列表 回復 發帖
透明人間 好呀!!
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-31 09:39 PM
仲有呢?
我鍾意 叶精..實驗人形
我係老餅..睇日本漫畫渣
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-31 09:33 PM
日本漫畫, 我剩係睇足球小將, 中華一番 同埋 GTO
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-31 09:41 PM
有無睇過神之水滴, 鋼之鍊金術師?
小劍聖 發表於 2009-7-31 09:45 PM
我係80 年代的人,所有80's 我都鍾意..e.g 車,打碟,小雲, disco dance music..etc..所以你係後生仔,我係老餅...
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-31 09:41 PM
果然係識貨
小劍聖 發表於 2009-7-31 09:45 PM
中華一番 係咪--好味呀!!!!!!!!!!!!!!!!食到坐龍果套?
我係80 年代的人,所有80's 我都鍾意..e.g 車,打碟,小雲, disco dance music..etc..所以你係後生仔,我係老餅...
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-31 09:50 PM
我都唔後生lu
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
果然係識貨
小劍聖 發表於 2009-7-31 09:50 PM
尼套一代禁書,有冇睇過...
中華一番 係咪--好味呀!!!!!!!!!!!!!!!!食到坐龍果套?
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-31 09:52 PM
係呀! 我最buy佢講醫食同療
尼套一代禁書,有冇睇過...
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-31 09:54 PM
剩係聽過有本咁嘅嘢,但無睇過
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
係呀! 我最buy佢講醫食同療
小劍聖 發表於 2009-7-31 09:59 PM
好似唔係-坐龍果套係'伙頭智多星'..中華一番係個主角煮中國菜..卡通片睇過..
剩係聽過有本咁嘅嘢,但無睇過714482
小劍聖 發表於 2009-7-31 10:01 PM
咁就要睇..我鐘意佢夠咸...
好似唔係-坐龍果套係'伙頭智多星'..中華一番係個主角煮中國菜..卡通片睇過..
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-31 10:03 PM
嗰主角要去考特級廚師嘅
剩係聽過有本咁嘅嘢,但無睇過714482
小劍聖 發表於 2009-7-31 10:01 PM
咁'傷追人' 小池一夫 池上潦一,應該有睇過掛...