返回列表 回復 發帖
得,你頂得痛,唔食嘟得。。
其實你哋廣州人每日返工放工行嘅路都已經好足夠架喇。。
sjr86 發表於 2013-6-16 10:22 PM
我帖过D中药的药膏咯
我米就是每日返工放工行路咯
不过出街做野多过以前好多就真
吾理佢会吾会越来越严重架
條骨都無佐lu
都話叫你做運動, 唔好淨係靠出街
makotochan 發表於 2013-6-16 10:23 PM
如果跑步我估我只脚会完全吾郁得
條骨都無佐lu
貓重未派彩
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
到11点啊嘛
條骨都無佐lu
我帖过D中药的药膏咯
我米就是每日返工放工行路咯
不过出街做野多过以前好多就真
吾理佢会吾会越来越严重架
lhy92725 發表於 2013-6-16 10:26 PM
會時常腳痛咯。。
有時真係唔明。。。呢啲嘢我幾時做過?
唔通我腦退化咗?
吾按佢吾痛架
條骨都無佐lu
父親節又有錢派
外星貓E生
E生都无讲两句
條骨都無佐lu
父親節, 貓爸以經變貓仙人, 好快樂了
外星貓E生
某程度上讲,的确系
呢个社会甘鬼麻烦
早登极乐早脱苦海
條骨都無佐lu
呢句係聖經金句:

"死亡比辛酸的人生更好;永久的安息,勝於不斷的病苦。" 德訓篇 30:17
外星貓E生
死亡比辛酸的人生更好---至理名言
條骨都無佐lu

#10886 sjr86         9 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出
#10787 jjwah         32 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出
#10763 goldmonk         1 分鐘前         TVB 1000000 元                 積分轉出
以上三位无讲对父亲的感受,只给予参与奖

#10913 CC517         4 秒前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10878 SweetLemon         20 秒前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10877 BeiDouChef         37 秒前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10874 金石良         54 秒前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10803 lovebearhl         1 分鐘前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10776 chan200308         1 分鐘前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10774 makotochan         2 分鐘前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10773 pknoface         2 分鐘前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10769 allo         3 分鐘前         TVB 8800000 元                 積分轉出
條骨都無佐lu
猫猫~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件