返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ |2 G) [! r* {7 A# N) h
你又做佐代言人哦
. l/ n- z+ W* [% k9 \8 M( [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-6-5 05:15 PM
6 J( J+ I& z. p1 w# `' ?4 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。grace姐先至係代言人
我想知康樂部系做咩嘅呢
條骨都無佐lu
恭喜Grace姐加盟星馬新聞暨貿發局主管會計部、宣傳部、康樂部一職。+ C, `# Z. h7 m$ X' B& F6 U: b, Y

5 O6 k4 @! U! R, V5 ^+ x! J3118812* J6 F, F, n5 E; w3 a
os.tvboxnow.com. M" i/ G* X7 Q6 @3 k
allo 發表於 2015-6-6 05:20 AM
; |/ a6 M" t/ dtvb now,tvbnow,bttvb多謝 allo大哥 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持!!!Grace 會盡力做好呢份工!!
歡迎Grace妹妹加入星馬新聞區大家庭,老細呢度又多個好幫手,言總又可以繼續蛇王喇
4 z* r9 ]* ^, U2 zmr2907 發表於 2015-6-6 05:29 AM
公仔箱論壇  T; I1 q' I" {1 H
多謝 財多多大哥 嘅道賀同大大封開工利是!! 以後請多多關照及支持!!!Grace 會盡力做好呢份工嘎!!
恭喜Grace姐加盟星馬新聞暨貿發局主管會計部、宣傳部、康樂部一職。終於榮升踢走16少坐正做主管咯!
3 G7 A* J: B6 k# F+ `0 I% npknoface 發表於 2015-6-6 05:50 AM
( }* _5 G9 f" Q. N2 U$ z
多謝 Ken 掌門 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持!!!Grace 會盡力做好呢份工嘎!!唔好冤枉我呀!!我冇踢走16少呀!!
恭喜Grace姐升职坐正播!
  k2 j* a+ u* J$ o- X, O. e大啦叭 發表於 2015-6-6 07:31 AM
5 ]0 F3 k' {$ ?: ?. N: ios.tvboxnow.com多謝 金牌大喇叭 大哥 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持!!!Grace 會盡力做好呢份工嘎!!
恭喜Grace加盟星馬新聞暨貿發局主管會計部、宣傳部、康樂部一職。公仔箱論壇4 h" ]' V- t1 ^. C' X% e+ _$ G公仔箱論壇' i4 y, p% _9 h6 o; m
chan200308 發表於 2015-6-6 08:51 AM
/ X; W% P% m/ c多謝 金牌大喇叭 大哥 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持呀!!!
連財爺都收到風,言公子搵幫手果然有一手,不愧是做慣老細
, b: q7 X8 M& i6 wtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-6-6 09:25 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 f0 ]! q7 ^3 Q
言公子係大忙人,Grace 要多謝 16 少咁關照及信任呀!!!
恭喜Grace姐加盟星馬新聞暨貿發局主管會計部、宣傳部、康樂部一職。tvb now,tvbnow,bttvb2 h- f% b4 S+ M  }& v7 \% ^
(我是被人拉來的XD)
# ?/ s2 c7 ]0 L1 gtvb now,tvbnow,bttvbdanui 發表於 2015-6-6 10:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 i# @. `4 ?' W9 @) [
多謝 傳說級 danui 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持呀!!!
# B+ _" a. r3 `0 jtvb now,tvbnow,bttvb
" n$ a0 y: V$ m" d! h% P) V邊個咁好人 拉左個頂級人物黎呀??!!!
恭喜下grace升職了,唔加薪都有利士派os.tvboxnow.com& T8 ~! M$ y% t8 K+ h; B% _
CC517 發表於 2015-6-6 10:54 AM
) q) M) |5 H1 K: O/ S' u0 }* d
多謝 開心太空貓 貓E生 大班 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持呀!!!
3 i8 V+ ~- q) k, o3 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! b/ X* r" O/ H+ a  n( M! Z5 C
以後嘅康樂活動都要你鼎力支持呀!!!
恭喜Grace姐身兼多職~~
3 g- [; V8 ]- t' c! J% [  qricky867 發表於 2015-6-6 11:58 AM
, p# V* }" g: HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 K' X. \( Z( N4 g
哇!! 股東東都咁俾面黎左!! 真係榮幸囉 !!!
( N* Q# N" N/ n) stvb now,tvbnow,bttvb
' b7 l3 t8 q0 S: s0 \' N多謝 股東東 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持呀!!!
恭喜Grace姐做話事人
4 r9 G8 x/ k1 l; O- N# p2 e7 n( m公仔箱論壇tvbkk123 發表於 2015-6-6 12:06 PM
7 C/ B8 s7 B6 t2 [) u* Y- Vos.tvboxnow.com多謝 KK 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持呀!!!
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/throw_flower.gif恭喜Grace姐加盟 星馬新聞 暨 貿發局主管會計部、宣傳部、康樂部一職 ...
1 j6 ?, a' i1 s4 kmnb1123 發表於 2015-6-6 12:22 PM
os.tvboxnow.com* U+ x& a: t7 a. Q/ g: E+ r( e
多謝 MNB大哥 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持呀!!!
我想知康樂部系做咩嘅呢tvb now,tvbnow,bttvb# c  I+ [/ U9 {) V
lhy92725 發表於 2015-6-6 01:36 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. b% ?7 H. L2 M9 y$ U  z: m
哈哈!! Grace 都想知!! 唔知Grace 會諗到 D 咩有殺傷力..號召力..兼有魔力既遊戲!! 跟住稱霸五湖四海江湖武林!
C 兄、財大、言爺、Grace姊 大家下午好。