返回列表 回復 發帖
# K3 C) {2 }" w- X+ f4 p+ Q公仔箱論壇你又做佐代言人哦tvb now,tvbnow,bttvb9 X0 V$ B' Q" d3 A# q, e# B
lhy92725 發表於 2015-6-5 05:15 PM
+ h' r! d4 s0 [! L. Y* m/ wtvb now,tvbnow,bttvbgrace姐先至係代言人
我想知康樂部系做咩嘅呢
條骨都無佐lu
恭喜Grace姐加盟星馬新聞暨貿發局主管會計部、宣傳部、康樂部一職。
+ U0 M+ b1 A1 x$ k7 J2 gos.tvboxnow.com
  C! C. k" t- c7 ~3118812& o3 W2 |4 J& ^

( R7 n4 `) }) q* F9 W, l7 t+ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。allo 發表於 2015-6-6 05:20 AM
os.tvboxnow.com, B  Q" ^$ H  {9 D7 w  s$ M
多謝 allo大哥 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持!!!Grace 會盡力做好呢份工!!
歡迎Grace妹妹加入星馬新聞區大家庭,老細呢度又多個好幫手,言總又可以繼續蛇王喇
6 Z9 z6 L8 G5 I, V' I& p8 x, Bmr2907 發表於 2015-6-6 05:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- j9 w) b- E+ P  W: m; |
多謝 財多多大哥 嘅道賀同大大封開工利是!! 以後請多多關照及支持!!!Grace 會盡力做好呢份工嘎!!
恭喜Grace姐加盟星馬新聞暨貿發局主管會計部、宣傳部、康樂部一職。終於榮升踢走16少坐正做主管咯!
9 P& j) ~5 r8 m. J$ y1 f公仔箱論壇pknoface 發表於 2015-6-6 05:50 AM
公仔箱論壇3 q7 _7 N& m( ~/ s+ B
多謝 Ken 掌門 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持!!!Grace 會盡力做好呢份工嘎!!唔好冤枉我呀!!我冇踢走16少呀!!
恭喜Grace姐升职坐正播!
9 B6 [: |9 g' V9 s0 etvb now,tvbnow,bttvb大啦叭 發表於 2015-6-6 07:31 AM
7 a4 }' {/ y( q9 B# ?8 L( L
多謝 金牌大喇叭 大哥 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持!!!Grace 會盡力做好呢份工嘎!!
恭喜Grace加盟星馬新聞暨貿發局主管會計部、宣傳部、康樂部一職。公仔箱論壇4 h" ]' V- t1 ^. C' X% e+ _$ GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 I& _4 R* U' ^0 j6 @
chan200308 發表於 2015-6-6 08:51 AM
; R. }# v) I8 [) Z- rtvb now,tvbnow,bttvb多謝 金牌大喇叭 大哥 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持呀!!!
連財爺都收到風,言公子搵幫手果然有一手,不愧是做慣老細os.tvboxnow.com# b; L  n) a$ f# }
lhy92725 發表於 2015-6-6 09:25 AM
$ W2 Q' |- j, B4 ~  U言公子係大忙人,Grace 要多謝 16 少咁關照及信任呀!!!
恭喜Grace姐加盟星馬新聞暨貿發局主管會計部、宣傳部、康樂部一職。公仔箱論壇2 Y/ T0 ?9 l: x% t* Y
(我是被人拉來的XD)
/ w* ?7 y: A, Aos.tvboxnow.comdanui 發表於 2015-6-6 10:30 AM
! z9 @! X, x9 d  B1 atvb now,tvbnow,bttvb多謝 傳說級 danui 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持呀!!!
7 s% c( D) Q$ S; [os.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb; ]2 V6 ^5 Q  L. g' D# c
邊個咁好人 拉左個頂級人物黎呀??!!!
恭喜下grace升職了,唔加薪都有利士派( T( |) \) w, j3 s
CC517 發表於 2015-6-6 10:54 AM
+ G; p+ q( Q! y7 I! XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝 開心太空貓 貓E生 大班 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持呀!!!
* ^) i* \# [3 tos.tvboxnow.com
# ^6 E7 q4 v- \$ U2 @以後嘅康樂活動都要你鼎力支持呀!!!
恭喜Grace姐身兼多職~~- |) m( y: }- n0 R4 j6 C7 q
ricky867 發表於 2015-6-6 11:58 AM
& o+ E/ u; s1 tos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com. S5 h! R: X/ W1 n  ]# S4 z
哇!! 股東東都咁俾面黎左!! 真係榮幸囉 !!!os.tvboxnow.com9 Z+ o1 F: }/ ]

' X0 m$ J: r% S# Dtvb now,tvbnow,bttvb多謝 股東東 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持呀!!!
恭喜Grace姐做話事人
( c1 P( L5 n# R. M/ Utvbkk123 發表於 2015-6-6 12:06 PM
3 O- m/ Q2 w" T+ ?7 r. k0 K2 _+ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝 KK 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持呀!!!
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/throw_flower.gif恭喜Grace姐加盟 星馬新聞 暨 貿發局主管會計部、宣傳部、康樂部一職 ...os.tvboxnow.com. f( ]( U) D/ H; h+ v# H1 H
mnb1123 發表於 2015-6-6 12:22 PM
, G5 Y- f& ^; a/ {; Y- A$ J8 E1 z/ N# B多謝 MNB大哥 嘅道賀!! 以後請多多關照及支持呀!!!
我想知康樂部系做咩嘅呢
4 `: u  c% v; s( I: e$ Jos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-6-6 01:36 PM
os.tvboxnow.com: W. E% S/ G7 y  S' N1 Y2 d
哈哈!! Grace 都想知!! 唔知Grace 會諗到 D 咩有殺傷力..號召力..兼有魔力既遊戲!! 跟住稱霸五湖四海江湖武林!
C 兄、財大、言爺、Grace姊 大家下午好。