返回列表 回復 發帖
C兄,財大,言兄早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
言少, C兄, 財大早晨.
c兄、財大、言16爺各位下午好
C 兄、財大、言爺 大家下午好
本帖最後由 mnb1123 於 2015-6-4 01:55 PM 編輯 os.tvboxnow.com6 V: I8 q' u. E: Q2 f: m; v

% B7 |' X0 x9 Q) q8 Mos.tvboxnow.com
" V3 I! x4 N; M2 @' U. _2 T1 j" ltvb now,tvbnow,bttvb好公司哦,仲有旅遊津貼甘正
3 P2 q- q' E) T! @5 q/ p; Jtvb now,tvbnow,bttvb介紹我做啦
' K8 L. f1 N. i& z) n3 g+ cos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-6-3 03:59 PM
2 x$ u9 N- M- d$ e1 f9 Z
咩呢度囉,您而家返緊啦
本帖最後由 lhy92725 於 2015-6-4 01:47 PM 編輯 公仔箱論壇" q" }2 A' e7 @; `6 x/ B- M
os.tvboxnow.com8 y5 L. D! Q1 D, _) |' w
言公子有話有有薪假期麼
條骨都無佐lu
& {6 [  v2 t, k0 y5 @+ T) a6 p8 _6 Ios.tvboxnow.com
9 A# w3 G" d( f' j$ R4 @有薪假期?在澳洲开得多OT 就会有。 不过冇旅游津贴伽。公仔箱論壇/ e% B9 [; U/ k2 o
大啦叭 發表於 2015-6-3 06:25 PM
# p2 I1 O( p/ B1 Z! v: l
如果開OT冇錢补放有薪假都係老細有着數,因為唔使俾工半
放有薪假其實系D有甘上下規模的公司先做到
/ u" v" E' w/ y" P5 Q9 m9 e% R公仔箱論壇因為好多公司仔每個人嘅位置都是單一嘅,無咩人補得上
條骨都無佐lu
C兄,財大,言爺各位好!
言少,財大,C兄晚上好。
C 兄、財大、言爺晚上好。
飲完返歸
條骨都無佐lu
C兄早晨tvb now,tvbnow,bttvb5 l5 r  m: P2 |  ?# @
新聞區早晨  
雜貨鋪D油系坑渠油黎嘅
" q8 g$ ^. D$ n' N( s" ~& mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-6-4 10:09 AM
3 O; s. c7 @; y3 G$ I( }tvb now,tvbnow,bttvb唐人铺卖果D 油角蛋散系中国制造伽。
4 l: S9 H* `- p2 B4 }& Y+ o  G5 ros.tvboxnow.com如果開OT冇錢补放有薪假都係老細有着數,因為唔使俾工半) \, v) d0 [* b* F
mnb1123 發表於 2015-6-4 01:54 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# w" C1 r. C; a! i
OT 有D是一倍半,有D是两倍,好复杂伽。