返回列表 回復 發帖
祝貓姐...父親節快樂!

我...只有懷念!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
局部區域潛水中...
貓貓晚上好, 華縮縮的頭像
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
肥貓
吾怪得是B大师啦
原来是BB头
條骨都無佐lu

我小時候影響中父親是嚴肅的 小時候父親都是在外地工作
所以很少接觸 有時會感覺陌生 但在我們兄妹中 他很疼愛我們
有時也會經常買玩具給我們兄妹 我長大後 我開始了解我父親
原來父親嚴肅的一面內心也有瘋狂一面 我記得我父親年輕時候有一張好令我敬佩的相片
就是父親駕著KAWASAKI 飆車起頭的樣子 也這樣我年少時也遺傳了父親當年的風范 "飆車"

父親努力工作不斷的給我們好的生活 好的安樂窩 直到現在我依然要謝謝我的父親
祝父親健康快樂也祝天下間父親節快樂
不如等我先開始喇:

從我細个个時開始, 我父親對我地幾兄妹都係十分嚴厲既, 唔听話就係藤條炆豬肉. 唔做野就冇飯食. 一年只比5分錢零用錢. 到咗四張野个時都唔知勿野叫"ipad", "iphone".
大个咗做咗父親, 我卻無法 ...
pknoface 發表於 2013-6-16 09:22 AM
我爸爸也很嚴,問佢嘢唔出聲就系得佐,唔出聲但係望下你就系唔得。。
看来都是严父嘅多喔
條骨都無佐lu
我爸爸也很嚴,問佢嘢唔出聲就系得佐,唔出聲但係望下你就系唔得。。
SweetLemon 發表於 2013-6-16 08:53 PM
哈哈。。。
我的直接没回答。。。
隔天妈妈才给我们答案~~~
仲有个代言人添
條骨都無佐lu
对啊!!!
习惯了~~~
SweetLemon 發表於 2013-6-16 08:53 PM
我捻上一輩大多數既家長都係咁架.
看来都是严父嘅多喔
lhy92725 發表於 2013-6-16 09:05 PM
咁猫猫你父親又係点架?
我好少同父亲相处
基本上父母都长期在离我好远的地方工作
相对来说,相处最长的时间是农历新年
條骨都無佐lu
行過...祝所有父親父親節快樂...
有時真係唔明。。。呢啲嘢我幾時做過?
唔通我腦退化咗?
傻仔医生,好耐无见
條骨都無佐lu
傻仔医生,好耐无见
lhy92725 發表於 2013-6-16 09:41 PM
好耐咯。。
最近又轉咗做工嘅地方,有啲忙。。
有時真係唔明。。。呢啲嘢我幾時做過?
唔通我腦退化咗?