返回列表 回復 發帖
一鍋泡仲食得無?
lhy92725 發表於 2014-10-18 10:54 PM
係個廚房會一鑊泡、八國咁亂呀!!
整麵包吾至於吧?甘煮九大鬼果陣點算
條骨都無佐lu
整麵包吾至於吧?甘煮九大鬼果陣點算
lhy92725 發表於 2014-10-18 11:02 PM
各種唔同容器、量杯匙等等一大堆,D 麵粉 無論幾小心,都會彈到地下或者其他野上便,同整九大鬼差無幾嘎!!
甘聽落就記返起以前外婆過年前包油角煎堆果陣嘅情景了
條骨都無佐lu
yo 大家 晚上好
今晚靚仔玩泥沙
拜仁慕尼黑 [-2.5] 1.8  TVB 50,000,000
拜仁慕尼黑  上  3.5/4        1.85  TVB 50,000,000

slotwynn         1 秒前         TVB 100000000 元                 積分轉出
車路士 [-1/-1.5] 1.98 TVB 80,000,000

slotsands         1 秒前         TVB 80000000 元                 積分轉出
皇家馬德里 [-2/-2.5] 2.06  TVB 80,000,000

slotcrown         1 秒前         TVB 80000000 元                 積分轉出
甘聽落就記返起以前外婆過年前包油角煎堆果陣嘅情景了
lhy92725 發表於 2014-10-18 11:34 PM
D 麵粉係最唔聽話嘎!!
車仔 2-1
D 麵粉係最唔聽話嘎!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-18 11:50 PM
吾好甘大動作就好D
條骨都無佐lu
一場歡喜一場空
老細甘夜?波仔吾爭氣啊?
條骨都無佐lu
車仔 2-1
BeiDouChef 發表於 2014-10-18 11:53 PM
即係咩黎嘎!!
本來看著車仔2-0領先的 點知90分鐘 水晶宮入一球
車仔 2-1
BeiDouChef 發表於 2014-10-18 11:53 PM
原來輸波!!
3場只贏2場
大廚 早晨!!!