返回列表 回復 發帖
言少,  C兄, 財大早晨. 我依家要去打卡落班咯. 捱咗十幾粒鐘真係好鬼攰呀.
0 D& f! K5 L2 D* S公仔箱論壇讲得都几顺口!
, N8 v; D! i9 N# E2 |3 A- Ios.tvboxnow.com大啦叭 發表於 2015-5-5 07:46 AM
1973年電影-"七十二家房客"的經典對白.
型 英 帥 靚 正
言少,  C兄, 財大早晨. 我依家要去打卡落班咯. 捱咗十幾粒鐘真係好鬼攰呀.* @: X% g  C5 a
pknoface 發表於 2015-5-5 09:09 AM
睇落真係好鬼攰.
型 英 帥 靚 正
冇水
認真睇真啲真係又真係
冇水散水?冇水應該撲水嘅哦
條骨都無佐lu
冇水TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 M/ W+ \9 o9 D5 X2 q) Z9 V
lckiong 發表於 2015-5-5 10:01 AM
散水
型 英 帥 靚 正
冇水散水?冇水應該撲水嘅哦$ E' }, ]; z, `. ^6 Y
lhy92725 發表於 2015-5-5 10:29 AM
要睇七十二家房客
型 英 帥 靚 正
其實國內不斷都有翻炒緊
; y3 _) ^3 R9 ^) ^- J7 ~  W不過甘經典嘅粵語對白好難出現咯
條骨都無佐lu
其實國內不斷都有翻炒緊
  }# V  K' u9 w+ E% D8 z7 C, w不過甘經典嘅粵語對白好難出現咯
  [: A5 C1 |, L+ `- l4 Zlhy92725 發表於 2015-5-5 11:16 AM
香港電影同電視劇, 都好多經典嘅粵語對白.
7 {  \! `0 L7 c+ ttvb now,tvbnow,bttvb好似周星馳就特別多, 例如: 飲杯茶食個包先, 样衰都唔係罪过啫.
型 英 帥 靚 正
C兄 午安
型 英 帥 靚 正
星爺果D經典就吾使數咯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 H7 j3 P* T( \; u7 M+ r* N' J0 v
審死官都夠照啦
條骨都無佐lu
言少,  C兄, 財大早晨. 我依家要去打卡落班咯. 捱咗十幾粒鐘真係好鬼攰呀.
9 S- k3 m! x2 t. Tos.tvboxnow.compknoface 發表於 2015-5-5 09:09 AM
$ w9 K& o& `# I$ r% U& _, h" o7 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下次揾D武當弟子頂包
C兄下午好財大下午好言兄下午好大家下午好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
其實系白道搵得多公仔箱論壇/ ]2 X+ t! a1 a  L% x
lhy92725 發表於 2015-5-4 10:11 PM
白道搵黑道油水
  i9 b. ~( @  HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com% u6 q/ A! r2 z) R/ L5 M
應該係消防揾最多:有水有水、冇水沒水,有水射水、冇水散水
* u5 K7 ^$ o* s7 L當火燒後欄,玉皇大帝都要過水 ...
: Y, _# R; w' H" P  x' u/ `mnb1123 發表於 2015-5-5 05:14 AM
邊個咁大膽燒玉皇大帝後欄