返回列表 回復 發帖
8點幾9點到囉....

我想問MISS點解要--->
四眼走粒仔 發表於 2009-7-30 10:53 PM
Hello 走粒仔
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
而家好多時都出唔到呢度啲公仔, 唯有用自己啲公仔囉713508
小劍聖 發表於 2009-7-30 11:18 PM
食反果個好 cute...send 比miss..比miss 用...呀!!!
食反果個好 cute...send 比miss..比miss 用...呀!!!
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-30 11:23 PM
好呀
Hello 走粒仔713510
小劍聖 發表於 2009-7-30 11:21 PM
hihi劍劍
今日最後一日假,0係HOME 清埋0係日本既相比個客

P.S.  呢張係襯個 partner同個客換衫既時候,捉左我個御用化妝師出黎影左張

...
四眼走粒仔 發表於 2009-7-30 11:20 PM
都幾索喎
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Time to sleep
Good night Miss & everyone
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Time to sleep
Good night Miss & everyone713578
主任 發表於 2009-7-31 12:45 AM
Good night 淫淫
唉…剛剛同個ex食完飯…心情好差…

多少往事甜在心頭
夜雨觸花這景致令我憂愁
望見她的身影已無法佔有
我未有想過絕望看她走
分手兩字情絕不留
為愛傷心的聲線變了懷舊
愛不轟動了 什麼都嫌少
最終這片段完了

Good morning Miss
Good morning everybody
good morning 小劍聖
good morning Miss and 主任....
just got off from work,.......
嗰個真係教書阿 Sir 嚟
佢就係怕俾佢啲學生撞到
所以約我咁早
幾搞笑呀
佢話俾我聽點解會搵我
係早幾日聽到一個學生同其他同學講話上過我堂
話好 ...
Fian. 發表於 2009-7-30 01:45 PM
you always take care your customer as i know,.....
so it is ok la,..... i hope you didn't call him " pok ka",....hehehhehehhe
咁又真係好快喎
Fian. 發表於 2009-7-30 01:46 PM
he might save it for long time ,......
and your foreplay always number 1,.......
that is why he is so fast "law",.......
課室有餸不過冇飯
尋日同姨姨兩份食晒喇
今朝個 booking 又早
唔夠膽返屋企瞓呀
又唔夠時間去細佬度攞飯
所以未食嘢呀
仲好鬼肚餓添呀{:2_156 ...
Fian. 發表於 2009-7-30 01:51 PM
tell your 細佬 deliver it to you ar ma,......
梗係啦
越吹越濕吖嘛

原創內容
魅力 + 1
Fian. 發表於 2009-7-30 01:55 PM
maybe flood,....... hehheheh
i hope he know how to swim la,.....
     我驚嚇親人吖嘛
Fian. 發表於 2009-7-30 01:58 PM
no way,.... Miss always look good "ga la"