返回列表 回復 發帖
冷冷淒淒戚戚,都系去訓
條骨都無佐lu
C 兄、財大、言爺早上好!
紅色字再大只D先得
條骨都無佐lu
C兄、財大、言爺晚上好 !
開來兄,下星期你地好假期哦tvb now,tvbnow,bttvb$ ^/ N3 \  r2 K$ j
睇黎言公子都系多多節目哦
" Z' i' u& H% a. mtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-3-28 09:22 PM
是啊貓姐姐,由下星期五開始放五天假,還未知去那裡玩好!國內也有假期嗎?
言爺這行,不會有太多假期的!
是啊貓姐姐,由下星期五開始放五天假,還未知去那裡玩好!國內也有假期嗎?
0 X8 f% A8 i  n' d3 A巧開來 發表於 2015-3-29 07:24 PM
國內無復活節,不過甘啱是清明,連埋週六日都有三日
條骨都無佐lu
C 兄、財大、言爺 早早晨!!!
C兄早晨
% r8 `- X; S; Q0 t/ v公仔箱論壇新聞區早晨
紅色字再大只D先得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 v/ u. l/ O, A; s' J
lhy92725 發表於 29/3/2015 09:35 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( |4 x. ^& k( s- i: d* o9 Z8 P9 |
C兄眼大大睇錯以為大耳窿嚟追債
認真睇真啲真係又真係
言爺這行,不會有太多假期的!os.tvboxnow.com# o5 s) A* A( U
巧開來 發表於 29/3/2015 07:25 PM
! d* T  k, x1 d$ [' F0 v! Ftvb now,tvbnow,bttvb言言有唔有假都會潛水
認真睇真啲真係又真係
言公子可能要同女友出外度假+ \% |6 c& A2 N+ |! ~
小強有無假期啊
條骨都無佐lu
言爺這行,不會有太多假期的!tvb now,tvbnow,bttvb# `) \4 d: R9 p) P# j* @( ~+ ^
巧開來 發表於 2015-3-29 07:25 PM
os.tvboxnow.com/ D# f  C( q1 q. j5 t* I
自己做老細,賺少日錢都得嘅
條骨都無佐lu
C兄、財大、言爺及各位好啊 !
我也要學學潛水!