返回列表 回復 發帖

【綜藝有獎活動】 我是Running Man預言帝 [第十四期]

217期的預告 " 宣傳電影《我們是兄弟》"

所以再開一個Running Man預言有獎競猜遊戲給大家玩
來考考你的眼光和你是否能成為真正的每期Running Man的預言王

來預言這期的Running Man 哪一隊最終勝出

~若游戲獲得歡迎 將會長期進行~

本期嘉賓名單: 趙震雄、吳尚鎮、金成均
【基本預言】20141019[217期]《Running Man》隊伍

男人的黃金時代

下村隊
池石鎮、金鍾國、Gary、宋智孝、李光洙

上村隊
劉在錫、Haha、趙震雄、吳尚鎮、金成均

*~請必須細看完詳細規則再回帖~*

回帖時限由即時起至19/10 16:00 截止 (依照論壇時間 GMT+8)

預言20141019[217期]《Running Man》最終勝出的隊伍。
注*此活動期間嚴禁編輯&修改答案,若發現將取消資格&扣分處理。

我預言,XXX會在20141019[217期]《Running Man》最終勝出。

假設2
0141019[217期]《Running Man》最終勝出隊伍是上村隊

基本預言﹕
版友一:
我預言,上村隊會在20141019[217期]《Running Man》最終勝出。

版友二:
我預言,下村隊會在20141019[217期]《Running Man》最終勝出。

版友一預言成功,獎勵 TVB 2,000,000
版友二預言失敗,安慰獎勵 TVB 200,000

【基本預言】成功,按所預言的獎勵 TVB 2,000,000
【基本預言】失敗也將獲得安慰獎勵

嚴禁分身參與,若如有發現會交給“版主”處置.
本游戲本人擁有最終決定權.

所有遊戲獎金由本樓幕後財團 Money Gang™ 統籌&提供
若有興趣提供贊助遊戲資金或
游戲上的問題需要解答 請PM本人 BeiDouChef
本人保留/擁有隨時更改規則及最終決定權。

預言參賽名單

保留
我預言, 下村隊會在20141019[217期]《Running Man》最終勝出。
gracechanstuart 發表於 2014-10-16 02:08 PM
我預言, 下村隊會在20141019[217期]《Running Man》最終勝出。
lhy92725 發表於 2014-10-16 02:20 PM
jaytan3983 發表於 2014-10-16 08:11 PM
我預言,上村隊會在20141019[217期]《Running Man》最終勝出。
d-h-l 發表於 2014-10-16 11:01 PM
我預言, 下村隊會在20141019[217期]《Running Man》最終勝出
nanakokatsu 發表於 2014-10-17 01:47 AM
Andy.y 發表於 2014-10-17 08:28 AM
我預言,  上村隊會在20141019[217期]《Running Man》最終勝出。
kurakimaikk 發表於 2014-10-17 07:35 PM
我預言, 上村隊會在20141019[217期]《Running Man》最終勝出。
scslam14 發表於 2014-10-17 09:58 PM
phoenixmiu 發表於 2014-10-18 02:35 PM
我預言, 上村隊會在20141019[217期]《Running Man》最終勝出。
ccw-james 發表於 2014-10-18 05:16 PM
pknoface 發表於 2014-10-18 08:21 PM
BeiDouChef 發表於 2014-10-19 02:06 PM
甘如果好多窗,米要花好多時間去封咯
lhy92725 發表於 2014-10-16 01:57 PM
咁又唔使,有人喺度嗰間會開燈封左咪得囉!! 其他房間淨係開暗燈,就唔覺有光嘎啦!!
http://i1348.photobucket.com/albums/p725/BeiDouChef/RUNNING%20MAN/Running-Man_zps80c975b8.jpg 217期的預告 " 宣傳電影《我們是兄弟》"
所以再開一個Running Man預言有獎競猜遊戲給大家玩
來考考你的眼光和你 ...
BeiDouChef 發表於 2014-10-16 02:03 PM
  我預言,紅隊會在20141019[217]Running Man》最終勝出。

多謝大廚辦遊戲! 辛苦你啦!!

看到強國人屠殺鯊魚的魚翅 我都已經好多年沒吃了
太殘忍了
BeiDouChef 發表於 2014-10-16 01:58 PM
我都好耐冇食啦!! D 法國鵝肝 都係好殘忍咁得厘嘎!! 為受苦生物祈禱啦!!
我預言,紅隊會在20141019[217期]《Running Man》最終勝出。

等我都玩下先
條骨都無佐lu
遲D 出個公告給大家報名先 看下有幾度人想玩
才準備 去年準備十份的9人來
BeiDouChef 發表於 2014-10-16 02:01 PM
話時話!! 大廚真係好費心辦遊戲!

辛苦你啦!! 掌聲鼓勵!!

我都好耐冇食啦!! D 法國鵝肝 都係好殘忍咁得厘嘎!! 為受苦生物祈禱啦!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-16 02:13 PM
法國好多飲食餐廳 已經禁止鵝肝了
其實食肉基本上是殘忍的
所以我越來越食齋為主了
條骨都無佐lu
法國好多飲食餐廳 已經禁止鵝肝了
BeiDouChef 發表於 2014-10-16 02:25 PM
咁都好 D !! 睇紀錄片見 D 人遭質 D 鵝 變脂肪肝! 真心 UP !!
其實食肉基本上是殘忍的
所以我越來越食齋為主了
lhy92725 發表於 2014-10-16 02:33 PM
我都試過食齋,不過頂唔順,冇繼續!!
訓啦!! 大廚、貓貓 請呀!!!!
又唔系話完全食齋,不過多菜少肉,盡量少甘解遮
條骨都無佐lu
又三分鐘啦
條骨都無佐lu

個條友又吾知搞緊咩野了 D背景白色又變其它顏色了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件