返回列表 回復 發帖
rr你好吗??
心心想念你哦。。。。

无乜事唔好入黎...路过好啦!!!!!
原帖由 rrliew 於 2008-12-17 10:05 AM 發表

无乜事唔好入黎...路过好啦!!!!!
无乜事唔好入黎...路过好啦!!!!!?
咁我只好"路過"好了~~~~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
我又~~路过~~
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
RR.....我哋又落大雪呀
你嗰邊有冇呀
好凍呀
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-17 10:17 AM 發表

无乜事唔好入黎...路过好啦!!!!!?
咁我只好"路過"好了~~~~~~
路過2
喃喃不停是我思念的傾訴 默默無語是我無言的祝福
原帖由 DOBI 於 2008-12-18 06:09 AM 發表
你嗰邊有冇呀
好凍呀   
我这里禽晚都落咗10哩米雪啊!!
原帖由 DOBI 於 2008-12-18 06:09 AM 發表
你嗰邊有冇呀
好凍呀   
DOBI, 點只落雪, 仲好鬼死凍添呀! 呢幾日都 keep 住 零下 10度左右! 記得著夠衫至好出街呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 真爱难求 於 2008-12-18 03:49 PM 發表

真爱, 你都落雪呀! 哈! 真係雪花粉飛啦! 好有耶誕節氣氛呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
唔鐘意路過, 鐘意踩過.
外星貓E生
原帖由 manyiu 於 2008-12-18 04:11 PM 發表

真爱, 你都落雪呀! 哈! 真係雪花粉飛啦! 好有耶誕節氣氛呀!528017
係啊!!但系真係好冻啊!!
原帖由 真爱难求 於 2008-12-18 03:49 PM 發表

佢話英國仲未落雪喎 奇怪..........
原帖由 manyiu 於 2008-12-18 04:08 PM 發表

DOBI, 點只落雪, 仲好鬼死凍添呀! 呢幾日都 keep 住 零下 10度左右! 記得著夠衫至好出街呀! 528015
隻嗅屁大牛仲要喺D雪到玩跳跳下呀......好似隻馬騮咁呀.....
原帖由 CC517 於 2008-12-18 04:13 PM 發表
唔鐘意路過, 鐘意踩過.
做得好...HAHAHA
原帖由 DOBI 於 2008-12-18 04:23 PM 發表

佢話英國仲未落雪喎 奇怪..........
都唔怪架!! 依家天气太反常啦!!!