返回列表 回復 發帖
C兄、財大、言爺大家好!
告老還鄉!
來兄好,係好忙好忙,搞埋個帖D通告,年初都唔會喺香港,你哋慢慢玩啦!  D# Z% y( r) t. T/ d
金石良 發表於 2015-2-5 11:10 PM
遲些我也會少回來,現在還沒想到去那玩!
告老還鄉!
C兄、財大、言爺大家好
C兄 晚上好
型 英 帥 靚 正
言公子電腦有病有無得整啊
條骨都無佐lu
尋晚返嚟搞好晒個帖,一出即死,成晚入唔返嚟,明知我唔得閒,整埋D咁嘢,正pk
局部區域潛水中...
( B" `. L0 F7 d/ {* p/ I
  }2 A* p/ }  K; a. ^公仔箱論壇等俾飛機撞
0 ?( l6 {5 U! N7 {5 _8 a: sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lckiong 發表於 2015-2-6 10:22 AM
新年流流講D咁嘢?你個甲乙丁吖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
局部區域潛水中...
遲些我也會少回來,現在還沒想到去那玩!tvb now,tvbnow,bttvb+ H: y0 E- K: Q
巧開來 發表於 2015-2-6 05:06 PM
近近哋去貓姐度啦
局部區域潛水中...
言公子電腦有病有無得整啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 x/ L& |3 j9 U
lhy92725 發表於 2015-2-6 09:59 PM
妳個腦有咩病呀?搵醫生啦
局部區域潛水中...
個賀年帖仲有D嘢玩架,大家慢慢喇,我呢排真係好忙,要潛好耐好耐,我唔再提大家喇,你哋去2樓睇睇啦
局部區域潛水中...
妳個腦有咩病呀?搵醫生啦tvb now,tvbnow,bttvb3 v! a# j7 I3 c8 J' J3 p9 P) V, a
金石良 發表於 2015-2-6 11:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ E1 e7 s, e) A' s* _" S, g1 F
要搬出街好煩
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb+ W3 D3 v( W$ F9 G4 B' u
要搬出街好煩# a* D2 ~. P  m8 p3 A$ X
lhy92725 發表於 2015-2-6 11:43 PM
妳先講嚟聽聽,一陣覆妳
局部區域潛水中...
C兄 晚安
型 英 帥 靚 正
大家好
大家好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) M  f2 Z) p0 ]4 H/ W. a8 h
km8000 發表於 2015-2-7 12:57 AM
型 英 帥 靚 正