返回列表 回復 發帖
有冇预我份啊?
allex84 發表於 2010-5-4 03:18 PM
冇嘙。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
今日同朋友出街食西餐
骨貓,早晨。。家陣要出去剪頭髮
真爱难求 發表於 2010-5-4 10:29 AM
我返黎咯
真爱难求 發表於 2010-5-4 01:14 PM
Hello 晴晴
剪個咩髮型呀, 靚唔靚女呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Hello 晴晴
剪個咩髮型呀, 靚唔靚女呀
主任 發表於 2010-5-4 08:38 PM
我都係剪少少,剪返個型。。。。
passyby  ~~
晴晴, u short hair or long hair ga ??
~ boyboy 俱乐部 ~
passyby  ~~http://i35.photobucket.com/albums/d182/ekam/boy/58.gif
晴晴, u short hair or long hair ga ??
boy12 發表於 2010-5-4 10:42 PM
已經留返長少少,家陣頭髮已經留到過耳仔啦。。。
晴晴都是短头发啊
條骨都無佐lu
骨貓系啊。。之前我頭髮同個頭像一樣架。。。
家陣想換個髮型留返長少少
撻撻,你有冇見過呢個水晶球啊

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
骨貓系啊。。之前我頭髮同個頭像一樣架。。。
家陣想換個髮型留返長少少
真爱难求 發表於 2010-5-4 11:07 PM
天气热,留短发比较好喔
條骨都無佐lu
天气热,留短发比较好喔
lhy92725 發表於 2010-5-4 11:34 PM
由加拿大返黎到家陣都系短髮。。。
我都短发佐好多年了
條骨都無佐lu
呢個手錶好靚。。港幣賣280=馬幣116左右

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我中意钢表多D
條骨都無佐lu
我都鍾意鋼表,但係你唔覺得呢個錶帶好襯只表咩