返回列表 回復 發帖
『我要算秋帳』
0 |* n+ r5 k# |% g* jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ~. `  @5 w, i+ a$ i
都未黎支持過言少添, 真係抱歉! 千其唔好算我秋帳至好." @% ^5 ^+ W0 S2 X, Q: q
pknoface 發表於 2014-12-30 08:23 AM
歡迎ken bro大駕光臨,令C兄寒舍蓬蓽生輝! tvb now,tvbnow,bttvb2 H' R6 {) ^; V4 q& x5 K
使乜驚喎,你同garce姐一樣,都係無帳可算,假以時日啦!
局部區域潛水中...
言公子要去財神版新嘅的遊戲帖到選個號碼啦
5 X- j5 z9 R; c: ilhy92725 發表於 2014-12-31 03:26 PM
啱去咗,thanks貓姐
局部區域潛水中...
本帖最後由 金石良 於 2015-1-5 01:13 AM 編輯 os.tvboxnow.com, V6 u0 s; k& H

' K/ A/ Y0 a6 [- C! ~tvb now,tvbnow,bttvb
  P2 l' z. |. w+ }. k( X  K公仔箱論壇
7 ?: P- @5 k. c7 nos.tvboxnow.com8億=160個暗樓?tvb now,tvbnow,bttvb- f$ A% @) [! c3 f, }9 e
HENRY_168 發表於 2015-1-1 04:36 AM
正確嚟講應該有9億=180名額(60日x3個),如果日日都高朋滿座嘅話! 公仔箱論壇, X1 ]8 k' ]# N0 }
9 {+ N. X' \" E
由於期間有幾個特別日子,人流多的話(10個以上),該日將會暫停計算而另發獎賞,所以我祇講超過8億 4 u2 Z; e6 x- e: i. w  |) m

6 n: A8 s) Z9 Ytvb now,tvbnow,bttvb或者簡單D講多次啦,每日將設定一個時段,最快入嚟發帖嘅就可贏走500萬,如果當日結算前有10或15個人以上,名額將會增至2-3個,中獎將會根據當日所設時段分配!
) k+ W# X4 u% n& Ros.tvboxnow.com TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Q7 Q0 ?+ Z5 G" l
如:所設時段為03:am,增加一個名額將會是15:pm!(相距12小時)os.tvboxnow.com5 `, H" `0 g3 I! ^

6 q- c' k8 f0 O+ ]tvb now,tvbnow,bttvb又如:所設時段為20:pm,增加二個名額將會倒退在12:00pm同04:am!(相距8小時)4 D" A) `. n1 X" u- Q- ~
公仔箱論壇( i1 g' R8 P  v
時段設置將會24小時平均分配,公平之極!但若設在22 or 23:pm而又沒人回帖的話,該日就當沒人中了!
* b# L6 p* l. t: p公仔箱論壇 5 t* o$ M/ o9 p  o) l" K
所有獎賞將於大年初十後一次過結算及派發!
局部區域潛水中...
真係長
" E- @6 C) n0 a: I公仔箱論壇o0月 發表於 2015-1-1 12:23 PM
未算,第日搞個更長嘅,方便我去潛水
局部區域潛水中...
12個了貓姐姐,不知C兄,財大,言爺他們回來計不計算在內呢?os.tvboxnow.com/ k. z1 S# p" E1 b
巧開來 發表於 2015-1-1 03:32 PM
包括在內,中獎就會向下移!
局部區域潛水中...
祝大家新年快樂
0 L: P. q& \$ B2 R4 T3 ?; PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
言公子今日吾去我屋企坐下嘅
條骨都無佐lu
言公子今日吾去我屋企坐下嘅os.tvboxnow.com4 [! Y! @2 Z% Y3 z; C* g; T
lhy92725 發表於 2015-1-1 09:03 PM
一定去,e+仲有第2度忙緊
局部區域潛水中...
以為你真系去佐訓添
條骨都無佐lu
祝大家新年快樂
* `6 K  d* \! y1 c: d" Ltvb now,tvbnow,bttvb6 S: v  G9 Q' B' x. G! D
mintone 發表於 2015-1-1 08:56 PM
多謝光臨,呢度個活動玩到年初十,有時間多D過嚟行吓啦
局部區域潛水中...
以為你真系去佐訓添
9 F% A' i) |! k. [8 Alhy92725 發表於 2015-1-1 09:15 PM
我都想
& \: w- _, o+ |1 M8 h! p公仔箱論壇睇嚟今日有機會開3個名額喎
局部區域潛水中...
我就真系差不多去訓啦
條骨都無佐lu
今日那人中暗樓呢?
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
C兄,言兄早晨
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
各位大哥大姐,新年快樂!!打完招呼等陣要去準備開始焗火雞啦!! Yeah!
( h9 g% H( c4 Ros.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# v1 C: s9 |8 R
公仔箱論壇) |1 i9 Y1 ~2 l7 m6 e: q