返回列表 回復 發帖
C兄早晨, 新聞區大家早早晨 .
我想算賴帳
認真睇真啲真係又真係
我一向都話要算總帳架啦
條骨都無佐lu
多謝聖誕獎金!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
C兄,財大,言爺各位早晚好!
告老還鄉!
今日都系吾超過5個噢
條骨都無佐lu
『我要算秋帳』* N) V1 m2 f7 M  _, w/ p7 J+ T# e
咁就得?
" ^+ A3 }4 E9 d3 a$ r' PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。o0月 發表於 2014-12-28 02:16 PM
啱喇!不過...今年妳都冇入過嚟,我都唔知點揪妳出嚟算帳好
局部區域潛水中...
又見到個通渠佬0 S; A3 ]9 i$ t$ K
lhy92725 發表於 2014-12-28 03:02 PM
通渠佬?
局部區域潛水中...
這個原來叫通渠佬!tvb now,tvbnow,bttvb; p+ Z3 K: v& M. N" B" O
C兄,財大,言爺及各位週日好啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 w/ x$ y& t) \8 j( x8 f
巧開來 發表於 2014-12-28 04:06 PM
唔好信佢,貓姐認錯人
局部區域潛水中...
% \* S2 `1 S9 u/ Y: y. ]0 v2 k公仔箱論壇os.tvboxnow.com) K' {4 J* y: t! @8 P, G: w- o
架飛機連過埋年都唔等得,係要追埋370同17同一年
- G5 B* \% y! ^7 w4 b/ Kos.tvboxnow.comlckiong 發表於 2014-12-28 04:17 PM
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
局部區域潛水中...
2014又少一日啦
2 D" U1 o' j2 f. @, qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。聽聞維珍航空有架飛機都在空中降落吾到
條骨都無佐lu
通渠佬?
1 i+ L  z  B5 \5 J2 I) e5 J9 b金石良 發表於 2014-12-29 11:55 PM
甘應該叫核突佬?吾好歧視人地著短褲先得架
條骨都無佐lu
1 q9 f% _/ w7 L/ j" F# @& ?' FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各位時事新聞區版主版友好啊!! 我都唔知有個咁既區喔!! 今日第一次入黎!! 各位多多指教呀!! 我估我應該唔使打『我要算秋帳』喇!! 預祝新年快樂啊!來年一切順利、順心!!http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EM ...os.tvboxnow.com0 {% w7 j/ X1 b2 p( `! k: X
gracechanstuart 發表於 2014-12-28 10:00 PM
歡迎grace姐首次光臨,thank u so much TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 m( o1 A! g( w3 O+ J5 w, b
e+知都未遲,呢度959都會有D驚喜,日日得閒過嚟行吓都唔錯嘅! $ [8 c1 b) F. m
嚟緊呢兩日,我嘅新構思活動將會開始,有興趣到時就過嚟支持吓啦
局部區域潛水中...
今日都系吾超過5個噢
( }& ~1 z, I) Mlhy92725 發表於 2014-12-29 09:51 PM
點止5個呀?妳學咗C兄祇計呢版呀
局部區域潛水中...
甘應該叫核突佬?吾好歧視人地著短褲先得架  c+ t. G* ]  j( T7 T
lhy92725 發表於 2014-12-30 12:05 AM
嗰個係我真身嚟架...貓姐
局部區域潛水中...