返回列表 回復 發帖
老細今日話我地可以放2526號假期
8 @' ?0 e! Y& \& |* }公仔箱論壇所以我又想25號就落,HK會唔會好多人呢
條骨都無佐lu
C兄,財大,言爺各位好!
告老還鄉!
老細今日話我地可以放2526號假期0 D$ k& R' y. f0 n
所以我又想25號就落,HK會唔會好多人呢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 Z1 k. z& A9 {2 F& h. y+ Z
lhy92725 發表於 2014-12-23 12:25 PM
貓姐姐想來香港行行?應該不會太多人的!
告老還鄉!
咁唔穩定,都係交個波俾言仔好!
( X6 _; H) }9 j& X. {2 Q8 m公仔箱論壇稍後言仔將會代老細同我,補發萬聖節糖果俾當日有入嚟嘅朋友,以謝支持!
4 m) m& k4 a9 [tvb now,tvbnow,bttvbmr2907 發表於 2014-11-2 05:05 AM
多謝財多多大哥,C兄,言大哥萬聖節糖果。。。
C兄,財多多大哥,言大哥,尋日冬節,有冇派湯圓食呀???
我好似返黎都要收禮物咁添。。。
估唔到香港都中意幾米。。。
幾米在/香港好紅的
條骨都無佐lu
貓姐姐想來香港行行?應該不會太多人的!
8 B) M; j: {- y# ]0 x! Z" l* PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巧開來 發表於 2014-12-23 05:29 PM
我決定25號落,不過未決定是否過夜
條骨都無佐lu
C兄,財多多大哥,言大哥,尋日冬節,有冇派湯圓食呀???
  @6 B9 A3 A4 leqwai 發表於 2014-12-23 07:19 PM
EQ姐妳都好就啱時間返嚟喎
局部區域潛水中...
我好似返黎都要收禮物咁添。。。
  A- ^4 @! Q0 f: B公仔箱論壇eqwai 發表於 2014-12-23 07:21 PM
直頭係...嗰隻嚟啦
局部區域潛水中...
估唔到香港都中意幾米。。。
' N2 f2 p5 X; j+ ?- xtvb now,tvbnow,bttvbSweetLemon 發表於 2014-12-23 08:49 PM
OK咁啦
局部區域潛水中...
我決定25號落,不過未決定是否過夜
  E& [1 G$ k" ~$ }lhy92725 發表於 2014-12-23 10:10 PM
唔過夜嚟做咩呀?走水貨
局部區域潛水中...
冬節快樂過後... ' z5 l2 {% C: X9 V- [8 z4 L9 h. S8 N
------------------------------------------------------------
6 ~! i6 s3 ^# D$ W. h) rtvb now,tvbnow,bttvb
SweetLemon6 秒前TVB 12223388 元積分轉出
eqwai27 秒前TVB 12223388 元積分轉出
巧開來58 秒前TVB 12223388 元積分轉出
lhy927251 分鐘前TVB 12223388 元積分轉出
allo1 分鐘前TVB 12223388 元積分轉出
lilitan0082 分鐘前TVB 12223388 元積分轉出
局部區域潛水中...
C兄早晨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, I2 D  N' X1 R5 A
新聞區早晨